Libnet.ro
UNICEF

11:00

HSBC Asset Management intra pe piata din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
HSBC Asset Management intra pe piata din Romania

Compania britanica HSBC Global Asset Management, cu active de aproape 440 de miliarde de dolari, a intrat pe piata din Romania pentru a furniza servicii de administrare de portofolii de investitii si de consultanta pentru investitii. continuă pe Wall-Street Ro

HSBC Asset Management intra pe piata din Romania

Compania britanica HSBC Global Asset Management, cu active de aproape 440 de miliarde de dolari, a intrat pe piata din Romania pentru a furniza servicii de administrare de portofolii de investitii si de consultanta pentru investitii.

HSBC Asset Management intra pe piata romaneasca de administrare a investitiilor

Societa and ti de administrare a investi and tiilor HSBC Global Asset Management a primit avizul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) de a intra pe piata romaneasca de servicii de administrare a portofoliilor de investitii si de consultanta pentru investitii.

5 manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru concediul din aceasta vara, iti propunem cateva destinatii inedite: 5 manastiri din Romania. Manastirea Cozia Hram:Sfanta Treime Sfanta Manastire Cozia este situata in.

Tuberculoza, diagnosticata in doar doua ore, in doua centre din Romania

Doua centre medicale din Romania vor fi dotate, saptamana aceasta, cu echipamente moderne ce permit stabilirea cu precizie a diagnosticului de tuberculoza TB) si tuberculoza multidrog rezistentp TB-MDR), in doar doua ore, fata de patru sase luni prin metodele traditionale.

Accace a inregistrat o crestere cu 20% a afacerilor din Romania in primele sase luni

Compania de externalizare and si consultan and ta de afaceri Accace a inregistrat o cre and stere cu 20% a cifrei de afaceri in tara noastra in primele and sase luni din acest an, comparativ cu aceea and si perioada din 2013, ajungand la aproximativ 700. 000 de euro, informeaza un comunicat al societatii remis astazi redactiei.

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii.

NATO analizeaza datele de zbor a doua avioane AWACS din Romania si Polonia, in tragedia din Ucraina

Doua avioane de supraveghere AWACS ale NATO isi desfasurau activitatea in spatiul aerian al Poloniei si Romaniei la momentul accidentului din Ucraina, iar datele de zbor ale acestora sunt in curs de examinare,.

ANPM ascunde informatii privind radioactivitatea din Romania, afirma Greenpeace

Greenpeace Romania considera ca Agentia Nationala pentru Protectia Mediului ANPM) este o institutie lipsita de transparenta atunci cand vine vorba despre informarea publicului cu privire la cazurile de.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )