Libnet.ro
UNICEF

17:00

Hunedoara: O fetita de sapte ani a murit dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui bloc

B1 B1,
Hunedoara: O fetita de sapte ani a murit dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui bloc

O fetita in varsta de sapte ani din Lupeni, judetul Hunedoara, a murit, vineri, dupa ce a cazut de la balconul apartamentului in care locuia, situat la etajul al treilea al unui bloc, transmite Mediafax. continuă pe B1

Tragedie in Lupeni: un copil de sapte ani a murit dupa ce s-a prabusit de la etaj

O minora in varsta de sapte ani a cazut de la etajul al treilea, al blocului in care locuia impreuna cu familia. Copilul fusese lasat nesupravegheat de parinti.

Gorjean retinut pentru ca a violat o fetita de sapte ani

Un gorjean a fost retinut de politistii gorjeni dupa ce a violat o fetita de sapte ani, care este fiica femeii cu care traia in concubunaj.

Constanta: O fetita de un an si jumatate a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

O fetita de un an si sapte luni a murit, vineri, dupa ce a cazut de la geamul unui apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din Constanta. Incidentul s-a petrecut pe strada Zefirului din cartierul P.

MFP a respins ofertele bancilor pentru obligatiuni pe sapte ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a respins joi toate ofertele primite de la bancile comerciale pentru obligatiuni cu scadenta pe sapte ani, respectiv in aprilie 2020, din cauza randamentelor considerate prea ridicate, aceasta fiind prima licitatie respinsa din august 2012.

MFP a respins ofertele bancilor pentru obligatiuni pe sapte ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a respins, astazi, toate ofertele primite de la banci pentru obligatiuni de stat de tip benchmark cu scadenta pe sapte ani, cauza fiind randamentele ridicate, informeaza un comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )