Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ialomita a intrat sub avertizare de Cod Galben. Doua drumuri nationale si noua judetene raman impracticabile

Adevărul Adevărul,
Ialomita a intrat sub avertizare de Cod Galben. Doua drumuri nationale si noua judetene raman impracticabile

Iarna nu vrea sa plece din Baragan. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare meteo, Cod Galben, pentru judetul Ialomita. Ea va fi valabila pana maine dimineata la ora 06. 00 si cuprinde mai multe judete din sud-est si zona de est a Moldovei. Tot in Ialomita, pe mai multe drumuri nationale si judetene nu se circula nici la aceasta ora. continuă pe Adevărul

Buzaul, sub Cod galben de ninsori si vant

Judetul Buzau intra incepand de diseara, sub avertizare cod galben de ninsori, precipitatii mixte si ninsori. Avertizarea este valabila din 26 decembrie, ora 20, pana in 27 decembrie, ora 20, cand se vor semnala ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii mixte, polei.

Actualizare meteo. Cod portocaliu in 9 judete din est, cod galben in 15 judete si Capitala, pana la ora 18.00. Cos rosu pana la ora 13 pentru trei judete

Meteorologii au actualizat averitzarile de ninsori si viscol si polei. Astfel, judetele Buzau, Vrancea si Braila se afla sub cod rosu pana la ora 13. 00, urmand ca apoi sa intre sub avertizare cod portocaliu. UPDATE Judetul Constanta se afla sub avertizare cod portocaliu pana la ora 14.

METEO Judetele aflate sub avertizari de Cod galben si Cod portocaliu de ninsori

Mai multe judete din tara se afla, luni, sub avertizari de Cod galben si Cod portocaliu de ninsori si viscol, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Oltul, sub cod galben de ninsori, viscol si ger

Dupa ultimele zile in care temperaturile au fost extrem de mari pentru aceasta perioada a anului, iata ca iarna revine in forta. Judetul Olt, alaturi de alte 30 din tara, se vor afla, incepand de astazi, sub un cod galben de ninsori, viscol si ger. Vor fi conditii de polei.

Gorjul, sub atentionare de Cod Galben. Vantul va depasi la rafala 70 km/h

Atentionarea de Cod Galben va intra in vigoare la ora 20. 00 si va dura 24 de ore. Conform atentionarii, fenomenele vizate sunt ninsori, viscol, precipitatii mixte, polei. Ninsorile vor fi abundente si se va depune un strat nou si consistent de zapada. Vantul se va intensifica si va depasi la rafala 70 km/h, viscolind si troienind zapada.

FOTO Prima zapada in Craiova. Oltenia a intrat sub cod galben de ninsori

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben, ninsori si intensificari de vant pentru zona Olteniei, valabila pana la ora 21. Vantul va bate cu putere, iar de duminica se transforma in viscol.

O noua avertizare meteo: Cod GALBEN de ninsori in 10 judete din est si sud-est

10 judete din estul si sud-estul tarii se afla sub cod galben de ninsori si vant pana marti, la ora 06. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Viscol naprasnic la Vaslui. intreg judetul, sub cod galben de vant pana marti dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o noua avertizare de Cod galben de vant, valabila de luni seara, de la ora 18. 00, si pana marti dimineata, la ora 6. 00, fiind vizate mai multe judete din estul tarii, inclusiv Vaslui.

UPDATE DN22A, inchis intre Harsova si Saraiu. Trenul de Bucuresti, anulat. Dobrogea este sub Cod galben de ninsori, viscol, precipitatii si polei

Dobrogea se afla sub avertizare de ninsori, viscol, precipitatii mixte, polei. Precipitatiile vor fi mixte si izolat se va produce polei, apoi se vor transforma treptat in ninsoare. in aceste regiuni, viteza vantului la rafala va depasi 55 - 65 km/h.

Dobrogea, in Cod galben de ninsori, viscol, precipitatii si polei

Dobrogea se afla sub avertizare de ninsori, viscol, precipitatii mixte, polei. Precipitatiile vor fi mixte si izolat se va produce polei, apoi se vor transforma treptat in ninsoare. in aceste regiuni, viteza vantului la rafala va depasi 55 - 65 km/h.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )