Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ianis Hagi, explicatiile unui esec la Genk: Un oficial al belgienilor a facut lumina in acest caz

Adevărul Adevărul,
Ianis Hagi, explicatiile unui esec la Genk: Un oficial al belgienilor a facut lumina in acest caz

Mijlocasul de 21 de ani a fost transferat ca o mare vedeta in vara anului trecut, insa a ajuns sa stea in tribune la ultimul meci inaintea imprumutului sau la Rangers. continuă pe Adevărul

Esec dupa esec pentru Ianis Hagi. Veste rusinoasa pentru fiul Regelui, dupa ultimul meci cu Rangers

Glasgow Rangers a suferit o infrangere rusinoasa pe teren propriu, 0-1 in fata codasei din campionatul Scotiei, Hamilton. Esec dupa esec pentru Ianis Hagi, care a primit o veste rusinoasa dupa ultimul meci cu Rangers. Esec dupa esec pentru Ianis Hagi. A doua infrangere la rand si nota 4 invinsi la finalul saptamanii trecute in .

Ce ii lipseste lui Ianis Hagi pentru a-l multumi pe deplin pe Rege. Nu sunt implinit!

Ianis Hagi este de cateva saptamani in centrul atentiei. Mutarea sa de la Genk la Glasgow Rangers pare a fi benefica pentru fotbalistul roman de 21 de ani, fiul lui Gica Hagi. Dar, pentru a-l multumi pe deplin pe Rege, lui Ianis Hagi ii lipseste ceva. Ce ii lipseste lui Ianis Hagi pentru a-l multumi .

Umilinta publica pentru Ianis Hagi: Esti un nimeni! Mesajele pe care nu le va uita prea curand

Ianis Hagi are un inceput fabulos de an, cu o prestatie care a atras atentia si admiratia multor staruri din fotbalul mondial. Cariera fiului lui Gica Hagi nu a fost insa intotdeauna presarata cu momente faste, in urma cu 5 ani un oficial FRF adresandu-i se pare cuvinte pe care nu le va uita prea .

Ianis Hagi a vrajit o legenda a fotbalului mondial. Ce a putut sa spuna dupa ce l-a vazut pe fiul Regelui

Fotbalistul roman in varsta de 21 de ani traverseaza o perioada fasta la Glasgow Rangers, in Scottish Premiership. Cu evolutiile sale, Ianis Hagi a vrajit o legenda a fotbalului mondial. Urmarea fireasca au fost laudele la adresa fiului Regelui. Ianis Hagi a vrajit o legenda a fotbalului mondial. Declaratie surprinzatoare Prestatiile internationalului roman au fost .

Veste uriasa pentru Ianis Hagi. Conducerea lui Rangers a luat decizia, in urma cu scurt timp

Staff-ul de la Rangers a luat o decizie ce ii va aduce un avantaj lui Ianis Hagi. Vestea uriasa a venit dupa ce echipa a adus rezultate negative in ultimul timp. Ce a decis conducerea echipei scotiene? Veste uriasa pentru Ianis Hagi Potrivit informatiilor de la Football Insider, patronii Rangers nu vor lua masuri drastice.

Strainii au facut pentru Ianis Hagi ce nu au facut romanii. De ce englezii se inclina in fata lui

Tanarul Ianis Hagi, de 21 de ani, are un impact instantaneu pe stadionul Ibrox, sub conducerea lui Steven Gerrard. Dat la o parte de Fiorentina si Genoa, Ianis Hagi incepe sa iasa in cele din urma din umbra tatalui sau, faimosul fotbalist Gheorghe hagi, de cand a ajuns la Glasgow Rangers. Strainii au facut pentru .

ii da lectii lui Ianis Hagi, dar putina lume stie asta despre Rege. Ce note a avut Gica Hagi in liceu

Gica Hagi a fost cel mai mare fotbalist roman din toate tipurile, iar acum a predat stacheta fiului sau. Cu toate ca au unele obiceiuri asemanatoare si impartasesc iubirea pentru fotbal, nu se aseamana la invatatura. Ce note avea Gica Hagi cand era in liceu? Ce note a avut Giga Hagi in liceu? Gica Hagi .

VIDEO Ce nota a primit Ianis Hagi dupa ce Glasgow Rangers a pierdut acasa cu Hamilton

Ianis Hagi a fost titular la Glasgow Rangers, formatie care a pierdut cu 1-0 pe propriul teren meciul disputat impotriva celor de la Hamilton etapa XXIX din campionatul de fotbal al Scotiei).

Ianis Hagi, printre cei mai slabi: Ce nota a primit si cum i-a fost descrisa prestatia in presa scotiana

Retrogradat pe banca de rezerve, sambata, in esecul dureros din cupa cu Hearts, Ianis Hagi a revenit printre titulari, miercuri seara, intr-o partida din prima liga, incheiata cu un nou rezultat rusinos pentru formatia lui Steven Gerrard.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )