Libnet.ro
UNICEF

18:00

Iasi: Disputa intre Consiliul Judetean si Primarie, pe tema amplasarii casutelor pentru Targul de Craciun

B1 B1,
Iasi: Disputa intre Consiliul Judetean si Primarie, pe tema amplasarii casutelor pentru Targul de Craciun

O disputa a izbucnit, marti, la Iasi, unde Consiliul Judetean si primaria nu pot ajunge la un acord in legatura cu amplasarea casutelor pentru Targul de Craciun, relateaza Mediafax. Astfel, seful CJ. continuă pe B1

FOTO Consiliul Judetean Dambovita a inaugurat Hangarul de la Otopeni, in prezenta ministrului Apararii

Cel mai mare hangar din Romania a fost inaugurat, astazi, de Consiliul Judetean Dambovita, la baza de la Otopeni, in prezenta ministrului Apararii, Mircea Dusa. Hangarul va fi destinat mentenantei aeronavelor C-130 Hercules si a costat peste 18 milioane de lei.

2015, an greu pentru Consiliul Judetean. Tutuianu: Avem de achitat 500 de miliarde

2015 va fi un an de cotitura pentru Consiliul Judetean. Adrian Tutuianu a declarat in cadrul unei conferinte de presa, ca atunci vor trebuie platite primele rate si dobanzi la creditele contractate de fosta conducere.

Surse: Managerul spitalului GROAZEI din Ploiesti a fost suspendat din functie. Consiliul Judetean Prahova neaga informatia

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, Adrian Strambeanu, a fost suspendat din functie, sustin mai multe surse. Concluziile preliminare ale anchetei de la Spitalul din Ploiesti indica faptul ca, desi i-au.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )