Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iasi: Gospodarii si culturi agricole, afectate de ploi torentiale si de grindina

B1 B1,
Iasi: Gospodarii si culturi agricole, afectate de ploi torentiale si de grindina

Mai multe localitati din judetul Iasi au fost afectate, marti seara, de ploi torentiale si de grindina, fiind distruse culturi agricole pe suprafete importante. Cele mai afectate au fost localitatile din. continuă pe B1

Iasi: Gospodarii si culturi agricole, afectate de ploi torentiale si de grindina.

Mai multe localitati din judetul Iasi au fost afectate, marti seara, de ploi torentiale si de grindina, fiind distruse culturi agricole pe suprafete importante. Cele mai afectate au fost localitatile din nordul judetului Iasi, unde timp de ora a plouat torential si s-a semnalat grindina, transmite Mediafax. In localitatea Ceplenita, culturile agricole au fost distruse aproape in totalitate de grindina, iar mai multe animale ramase pe camp au fost ranite de bucatile mari de gheata. In comuna .

Grindina a distrus culturi agricole din mai multe localitati din nordul tarii

Sute de hectare de culturi agricole din raionul Rascani au fost compromise de ploaia cu grindina din seara zilei de 20 mai. in doua localitati din raionul Donduseni vantul puternic a distrus partial acoperisurile mai multor case.

METEO Maxime de peste 30 de grade si ploi torentiale, in urmatoarele doua zile

In urmatoarele doua zile, vremea va ramane deosebit de calda cu precadere in sudul si sud-estul tarii. Seara insa vor fi conditii de ploi torentiale, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )