Libnet.ro
UNICEF

10:15

Grindina a distrus culturi agricole din mai multe localitati din nordul tarii

Adevărul Adevărul,
Grindina a distrus culturi agricole din mai multe localitati din nordul tarii

Sute de hectare de culturi agricole din raionul Rascani au fost compromise de ploaia cu grindina din seara zilei de 20 mai. in doua localitati din raionul Donduseni vantul puternic a distrus partial acoperisurile mai multor case. continuă pe Adevărul

Iasi: Gospodarii si culturi agricole, afectate de ploi torentiale si de grindina.

Mai multe localitati din judetul Iasi au fost afectate, marti seara, de ploi torentiale si de grindina, fiind distruse culturi agricole pe suprafete importante. Cele mai afectate au fost localitatile din nordul judetului Iasi, unde timp de ora a plouat torential si s-a semnalat grindina, transmite Mediafax. In localitatea Ceplenita, culturile agricole au fost distruse aproape in totalitate de grindina, iar mai multe animale ramase pe camp au fost ranite de bucatile mari de gheata. In comuna .

Iasi: Gospodarii si culturi agricole, afectate de ploi torentiale si de grindina

Mai multe localitati din judetul Iasi au fost afectate, marti seara, de ploi torentiale si de grindina, fiind distruse culturi agricole pe suprafete importante. Cele mai afectate au fost localitatile din.

Autoritatile americane ancheteaza Ericsson pentru dare de mita in mai multe tari, inclusiv Romania

Comisia de Valori Mobiliare si Schimburi din Statele Unite ale Americii a demarat o ancheta in ceea ce priveste sistemul de comisioane utilizat in anii 1990 de compania Ericsson pentru a castiga mai multe contracte. Una dintre tarile in care a folosit acel sistem este si Romania.

Vremea s-a racit brusc, iar vijeliile au pus stapanire pe mai multe zone din tara. in Harghita 12 sate au ramas fara curent electric

Mai multe zone din tara au fost lovite de vijelii de scurta durata, dupa ce vremea a inceput sa se raceasca brusc. La Braila, doua masini au fost avariate de un pom cazut peste ele, iar in judetul.

Placutele cu datele masinilor care transporta marfa, cerute de UE, nu sunt doar un moft. Soferii romani au mai multe avantaje daca le aplica

Dotarea vehiculelor de transport marfa si persoane cu placute metalice, din care sa rezulte dimensiunile si masele maxime autorizate ale vehiculului, forma, dimensiunile, modul de amplasare si autoritatea emitenta a acestora, este o cerinta europeana si reprezinta transpunerea in legislatia nationala a Directivei 96/53/CE a Consiliului Europei.

Placutele cu datele masinilor care transporta marfa si pasageri, cerute de UE, nu sunt doar un moft. Soferii romani au mai multe avantaje daca le aplica

Dotarea vehiculelor de transport marfa si persoane cu placute metalice, din care sa rezulte dimensiunile si masele maxime autorizate ale vehiculului, forma, dimensiunile, modul de amplasare si autoritatea emitenta a acestora, este o cerinta europeana si reprezinta transpunerea in legislatia nationala a Directivei 96/53/CE a Consiliului Europei.

FOTO VIDEO Politist de frontiera, lovit de mai multe persoane in timp ce incerca sa incatuseze un traficant de tigari in flagrant

Un traficant de tigari prins in flagrant si rudele acestuia l-au lovit in zona capului si a pieptului pe politistul de frontiera care incerca sa il incatuseze. Agresorii s-au oprit din lovituri abia dupa ce un coleg al politistului a tras doua focuri de arma de avertisment.

Statele Unite: Cel putin o persoana a murit dupa ce mai multe tornade au afectat patru state

O serie de tornade a afectat, duminica, patru state din SUA. Tornadele au smuls acoperisurile unor case, au avariat liniile de alimentare cu electricitate si au trantit copaci la pamant. Potrivit CNN, cel putin o.

Rusia schimba legea privind adoptiile dupa ce tot mai multe state au adoptat casatoriile gay

La inceputul saptamanii viitoare, in Duma camera inferioara a parlamentului rus ) ar putea fi inaintate o serie de amendamente la legea privind adoptiile, din cauza adoptarii de catre Franta a legii care legalizeaza casatoriile intre persoane de acelasi sex si aproba adoptiile in cazul cuplurilor de homosexuali.

FOTO Agentul corupt de la Penitenciarul Slobozia, cercetat disciplinar in mai multe anchete interne

O actiune de amploare a ofiterilor din cadrul Serviciului Judetean Anticoruptie Ialomita, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita, a condus la prinderea in flagrant a unui agent de la Penitenciarul Slobozia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )