Libnet.ro
UNICEF

16:45

Iasul gazduieste, in iulie, Campionatul European de Sah pentru Tineret

Adevărul Adevărul,
Iasul gazduieste, in iulie, Campionatul European de Sah pentru Tineret

Iasul ii primeste, in iulie, pe cei mai buni sahisti sub 18 ani din Europa si pregateste terenul pentru Campionatul Mondial de Sah din 2016. continuă pe Adevărul

Romania nu a rezistat in fata Italiei la Campionatul European

Nationala de polo a Romaniei a intalnitastazi de la ora 17:00 puternica echipa a Italiei in a doua partida din Grupa A la Campionatul European de la Budapesta. Vedeti mai jos desfasurarea partidei gol cu gol. In polo meciurile se disputa pe intinderea a patru repriza a cate 8 minute de joc efectiv fiecare.

LIVE Polo: Romania - Italia la Campionatul European

Nationala de polo a Romaniei intalneste astazi de la ora 17:00 puternica echipa a Italiei in a doua partida din Grupa A la Campionatul European de la Budapesta. In polo meciurile se disputa pe intinderea a patru repriza a cate 8 minute de joc efectiv fiecare.

Azi LIVE Polo: Romania - Italia la Campionatul European (17:00)

Nationala de polo a Romaniei intalneste astazi de la ora 17:00 puternica echipa a Italiei in a doua partida din Grupa A la Campionatul European de la Budapesta.

Bistriteanca din reclama de la Vodafone va reprezenta Romania la Campionatul European de Box

Unul dintre personajele din reclamele de la Vodafone este o adolescenta din Bistrita-Nasaud, care practica boxul de performanta. Cristina Cosma va reprezenta Romania luna aceasta la Campionatul European de Box din Italia.

Opera Comica pentru Copii: succes rasunator la Campionatul European de Folclor - Nessebar, Bulgaria

Opera Comica pentru Copiia obtinut in semifinalele celei de-a VI-a editii a Campionatului European de Folclor - Nessebar, Bulgaria derulat intre 9 iulie - 13 iulie 2014): medalia de aur, 5 premii speciale si placheta Orfeul de Aur. La incheierea evenimentului, desfasurat sub egida Academiei Europene de Folclor si a EAFF European Association of Folklore Festival), i s-au decernat si inaltele distinctii: Grand Prix, titlul de Campion Absolut si Marele Trofeu Orfeul de Aur.

Aur, argint si bronz la Campionatul European de tenis de masa

Debut spectaculos de Campionat european pentru sportivii constanteni. Trei dintre cei patru componenti ai LPS Constanta au urcat pe podium in proba pe echipe, Mihaela Plaeasu reusind chiar sa-si treaca in palmares titlul continental.

inca o infrangere pentru Romania la Campionatul European de polo

Dupa esecul cu Italia, Romania inca un meci in grupele Campionatului European de polo, care se desfasoara in aceste zile la Budapesta. Desi au avut momente cand au condus pe tabela, tricolorii au cedat in final cu 8-13.

Romania, debut cu victorie la Campionatul European de polo

Nationala de polo a Romaniei a debutat cu un succes la editia din acest an a Campionatului European gazduit de Budapesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )