Libnet.ro
UNICEF

14:30

Iata de ce se moare si dupa doua saptamani de spitalizare cu coronavirus - Il Giornale

Hotnews Hotnews,
 Iata de ce se moare si dupa doua saptamani de spitalizare cu coronavirus - Il Giornale

Sa nu cantam victoria, si mai ales, sa nu incepem sa vorbim prea curand despre redeschidere. Massimo Galli, specialist in boli infectioase la spitalul Luigi Sacco din Milano, ramane prudent in fata noii transformari luate de curba epidemiei de coronavirus in Italia, scrie Il Giornale, citat de Rador. Scaderea numarului cazurilor ne da un semnal mic, insa deloc neglijabil, spune totusi medicul. continuă pe Hotnews

Scriitoarea J.K. Rowling spune ca s-a vindecat de COVID-19 dupa doua saptamani in care a avut toate simptomele VIDEO

Autoarea seriei Harry Potter J. Rowling a anuntat ca s-a vindecat de COVID-19, dupa doua saptamani in care a avut toate simptomele infectiei cu coronavirus. Ea a specificat insa ca nu a fost testata.

Italia: Specialist in boli infectioase: Iata de ce cu virusul se moare si dupa doua saptamani de spitalizare

In ciuda usoarei imbunatatiri, numarul cazurilor de infectare de la Milano continua sa fie ridicat. Motivul, explica pentru Il Messaggero, Massimo Galli, specialist in boli infectioase, consta in faptul ca multe persoane au fost blocate in casa cu infectia deja in curs, in faza de incubatie, sau la primele manifestari, fara sa fi avut ocazia sa fie testate, potrivit Il Giornale.

Seful ISU Hunedoara, vindecat de Covid-19. Viorel Demean a fost externat dupa doua saptamani de ingrijire

Viorel Demean a fost internat timp de aproape doua saptimani in spital, dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus. El a fost externat.

in ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale de la Spitalul Universitar

In ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Ghid de pandemie |Clinicile Dr. Leahu au tratat circa 400 de oameni cu urgente dentare in ultimele doua saptamani

In contextul pandemiei cu coronavirus, Clinicile Dr. Leahu sustin urgentele stomatologice in sase orase din Romania. Totodata, in ultimele doua saptamani, circa 400 de oameni si-au tratat urgentele stomatologice in cadrul clinicilor dentare fondate de.

Urmatoarele doua saptamani ar putea fi declarate libere in Republica Moldova

Angajatii din sectorul public ar putea sa aiba liber si in urmatoarele doua saptamani. Masura care, potrivit Ministerului Sanatatii, s-a dovedit a fi eficienta, urmeaza sa fie propusa Comisiei pentru Situatii Exceptionale, transmite IPN.

Autoarea romanelor Harry Potter sustine ca s-a vindecat de coronavirus

Scriitoarea J. K Rowling a anuntat public ca s-a vindecat de coronavirus dupa doua saptamani de boala. Rowling a postat un videoclip cu o tehnica de respiratie recomandata de sotul ei medic si despre despre care, spune aceasta, a ajutat-o sa-si gestioneze cele mai grave simptome.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )