Libnet.ro
UNICEF

19:31

Italia: Specialist in boli infectioase: Iata de ce cu virusul se moare si dupa doua saptamani de spitalizare

Hotnews Hotnews,
 Italia: Specialist in boli infectioase: Iata de ce cu virusul se moare si dupa doua saptamani de spitalizare

In ciuda usoarei imbunatatiri, numarul cazurilor de infectare de la Milano continua sa fie ridicat. Motivul, explica pentru Il Messaggero, Massimo Galli, specialist in boli infectioase, consta in faptul ca multe persoane au fost blocate in casa cu infectia deja in curs, in faza de incubatie, sau la primele manifestari, fara sa fi avut ocazia sa fie testate, potrivit Il Giornale. continuă pe Hotnews

Iata de ce se moare si dupa doua saptamani de spitalizare cu coronavirus - Il Giornale

Sa nu cantam victoria, si mai ales, sa nu incepem sa vorbim prea curand despre redeschidere. Massimo Galli, specialist in boli infectioase la spitalul Luigi Sacco din Milano, ramane prudent in fata noii transformari luate de curba epidemiei de coronavirus in Italia, scrie Il Giornale, citat de Rador. Scaderea numarului cazurilor ne da un semnal mic, insa deloc neglijabil, spune totusi medicul.

Genesis Property doneaza 50 de mii de euro pentru Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals

Genesis Property, dezvoltatorul de cladiri de birouri de clasa A, sprijina cadrele medicale si pacientii afectati de virusul SARS-COV-2 printr-o contributie financiara in valoare de 50. 000 de euro, care a fost directionata catre Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Directorul Institutului National de Boli Infectioase din SUA: Omenirea nu se va intoarce niciodata la normalitatea pre-coronavirus

Doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului National de Boli Infectioase din SUA, consilierul lui Donald Trump pe criza coronavirus, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca lumea nu se va intoarce niciodata la normalitatea care a existat inaintea pandemiei COVID-19.

Compania Prodal 94 doneaza un milion de litri de apa Carpatina spitalelor de boli infectioase din Romania

Compania Prodal 94 doneaza un milion de litri de apa Carpatina spitalelor de boli infectioase din Romania si spitalelor suport desemnate pentru tratarea pacientilor, in contextul pandemiei COVID-19.

Tunel pentru dezinfectia echipamentului de protectie, donat Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau

O donatie extrem de importanta a ajuns in posesia cadrelor medicale din Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau. O firma privata din Buzau a creat si a oferit, luni, unitatii spitalicesti un tunel de dezinfectie pentru echipamentul personalului medical.

Cat costa hrana unui pacient cu Covid-19 la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi a declarat ca pacientilor infectati cu COVID-19 le sunt asigurate cate trei mese pe zi: dimineata, la pranz si seara. Conducerea unitatii medicale a incheiat un contract cu o firma de catering.

Medicul fara un plaman, sef de sectie de Boli Infectioase, care continua lupta cu noul coronavirus

Un medic de la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia este, de peste doua decenii sta in prima line a medicinei. Chiar daca nu are un plaman, medicul Corina Maniu este implicata in lupta cu noul coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )