Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ibuprofenul afecteaza fertilitatea masculina, conform unui nou studiu

Hotnews Hotnews,
 Ibuprofenul afecteaza fertilitatea masculina, conform unui nou studiu

Utilizarea frecventa a ibuprofenului de catre tineri este legata de un risc de infertilitate masculina, potrivit unui nou studiu, relateazaiflscience. com. Se estimeaza ca aproximativ 25% dintre cuplurile din lume sunt afectate de infertilitate. continuă pe Hotnews

Un studiu efectuat pe sportivi arata ca un consum sustinut de ibuprofen afecteaza fertilitatea masculina

Consumul sustinut de ibuprofen, un medicament raspandit impotriva durerilor sau febrei, ar putea fi nociv pentru fertilitatea masculina, avertizeaza un studiu efectuat in randul sportivilor, scrie AFP.

Un nou studiu sugereaza legatura dintre lipsa somnului si aparitia stresului

Un nou studiu demonstreaza existenta unei legaturi intre lipsa somnului si aparitia tulburarilor de stres. Conform specialistilor, lipsa odihnei ii face pe oameni sa nu se poata desprinde de emotiile negative experimentate periodic.

Un nou studiu sugereaza legatura dintre lipsa somnului si aparitia depresiei

Un nou studiu demonstreaza existenta unei legaturi intre lipsa somnului si aparitia tulburarilor de stres si depresiei. Conform specialistilor, lipsa odihnei ii face pe oameni sa nu se poata desprinde de emotiile negative experimentate periodic.

Pietele europene urca in asteptarea formarii unui nou guvern in Germania

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in conditiile in care Germania pare sa fie tot mai aproape de momentul in care va forma un nou guvern.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )