Libnet.ro
UNICEF

10:15

iCCJ: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv in dosarul Bica 2

Antena3 Antena3,
iCCJ: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv in dosarul Bica 2

Update 23. 43 - Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, precum si Ionut Florentin Mihailescu raman in arest preventiv in dosarul Bica 2, a decis definitiv, vineri seara, inalta Curte de Casatie si Justitie, inform. continuă pe Antena3

iCCJ: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, precum si Ionut Florentin Mihailescu raman in arest preventiv in dosarul Bica 2, a decis vineri inalta Curte de Casatie si Justitie. Dosarul Bica 2 a fost.

iCCJ: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, vineri, ca Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, precum si Ionut Florentin Mihailescu, fostul consilier al Alinei Bica, vor ramane in arest preventiv in dosarul Bica 2.

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos incearca sa scape de arestul preventiv

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin, dar si Alina Bica, ar putea afla vineri daca scapa de arestul preventiv. Asta dupa ce, la inceputul saptamanii, magistratii Curtii Supreme au decalat data la care vor lua in discutie contestatiile acestora impotriva deciziei prin care judecatorii au mentinut masurile impuse in acest caz.

Decizie Inalta Curte in dosarul Bica 2: Alina Bica, Ionut Mihailescu, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, precum si Ionut Florentin Mihailescu raman in arest preventiv in dosarul Bica 2, a decis vineri Inalta Curte de Casatie si Justitie, noteaza Agerpres. Dosarul Bica 2 a fost trimis in instanta pe 26 februarie, procesul aflandu-se in faza de camera preliminara, in cadrul careia un judecator verifica masurile preventive dispuse de procurori, precum si probele de la dosar.

Zi plina de emotii pentru familia Cocos. Tatal si fiul, dar si Alina Bica, afla daca scapa de arest

Update 17. 26 - Din moment in moment, cei din lotul Bica 2 afla daca raman in arest preventiv. Dorin si Alin Cocos au recunoscut toate faptele de care ii acuza DNA, dar asta nu i-a facut pe procurori sa.

Dorin si Alin Cocos afla daca scapa de arest in dosarul Bica 2

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin, afla marti daca scapa de arestul preventiv in dosarul Bica 2. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatiile acestora impotriva deciziei prin care judecatorii au mentinut masurile impuse in acest caz.

Alina Bica si Dorin Cocos, direct in inchisoare. Cocos va fi transferat la Rahova, iar Bica la penitenciarul Targsor

Alina Bica si Dorin Cocos vor fi mutati din arestul Politiei Capitalei. Ei au fost trimisi in judecata in dosarul disjuns din cel privind afacerile de la ANRP, iar trimiterea lor in judecata presupune.

Zi plina de emotii pentru familia Cocos. Tatal si fiul, dar si Alina Bica afla cat mai stau dupa gratii

Dorin si Alin Cocos, Alina Bica si Ionut Mihailescu afla cat timp mai raman dupa gratii. Magistratii Curtii Supreme judeca astazi contestatiile facute de acestia in dosarul Bica 2 la masura de.

Alin Cocos si Nicolae Dumitru, audiati la DNA

Alin Cocos fiul lui Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea) si omul de afaceri Nicolae Dumitru zis Niro) sunt audiati astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), in speta ANRP 2 al fostei sefe a DIICOT, Alina Bica), respectiv in dosarul Microsoft, scriu surse din presa.

Alin Cocos, audiat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie

Alin Cocos a fost adus marti dimineata din Arestul Politiei Capitalei la sediul DNA pentru a fi audiat, informeaza B1 TV. El a fost trimis in judecata alaturi de tatal sau, Dorin Cocos, Alina Bica si fostul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )