Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alin Cocos si Nicolae Dumitru, audiati la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alin Cocos si Nicolae Dumitru, audiati la DNA

Alin Cocos fiul lui Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea) si omul de afaceri Nicolae Dumitru zis Niro) sunt audiati astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), in speta ANRP 2 al fostei sefe a DIICOT, Alina Bica), respectiv in dosarul Microsoft, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. Maraton de audieri la DNA. Alin Cocos si Nicolae Dumitru ar putea pregati noi denunturi

UPDATE - Nicolae Dumitru, zis Niro, a ajuns, in urma cu putin timp, la DNA, pentru audieri in dosarul Microsoft. Acesta se afla in arest la domiciliu, dupa ce a formulat mai multe denunturi in.

Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, a fost adus din arest la DNA pentru a fi audiat

Alin Cocos a fost adus, marti, din arestul Politiei Capitalei la DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar, surse judiciare declarand ca fiul lui Dorin Cocos a fost chemat, cel mai probabil, sa dea declaratii in calitate de martor.

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, judecati in arest preventiv in dosarul Bica 2

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos vor ramane in arest preventiv in cel de-al doilea dosar al fostei sefe a DIICOT, in timp ce Adriean Videanu va fi judecat sub control judiciar, insa fara a-i mai fi interzis sa ia legatura cu Dorin Cocos si fiul sau, a decis, definitiv, instanta suprema.

Alin Cocos, audiat la DNA in dosarul Alinei Bica

Alin Cocos a fost adus in urma cu putin timp la DNA, pentru a da declaratii in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica. Ana Maria Roman Sunt audieri de rutia in legatura cu denunturile care s-au.

Alin Cocos, audiat la DNA

Alin Cocos este audiat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, relateaza B1 Tv.

Alin Cocos, audiat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie

Alin Cocos a fost adus marti dimineata din Arestul Politiei Capitalei la sediul DNA pentru a fi audiat, informeaza B1 TV. El a fost trimis in judecata alaturi de tatal sau, Dorin Cocos, Alina Bica si fostul.

Dosarul Bica II: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos vor fi judecati in arest preventiv

Instanta suprema a decis ca Alina Bica, Dorin si Alin Cocos sa ramana in arest preventiv in cel de-al doilea dosar al fostei sefe a DIICOT, in timp ce Adriean Videanu va fi judecat sub control judiciar, insa fara a-i mai fi interzis sa ia legatura cu.

Dorin si Alin Cocos afla daca scapa de arest in dosarul Bica 2

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin, afla marti daca scapa de arestul preventiv in dosarul Bica 2. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatiile acestora impotriva deciziei prin care judecatorii au mentinut masurile impuse in acest caz.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )