Libnet.ro
UNICEF

18:45

ICCJ a respins contestatia PNL: Alianta PSD-UNPR-PC poate candida la europarlamentare.

România Liberă România Liberă,
ICCJ a respins contestatia PNL: Alianta PSD-UNPR-PC poate candida la europarlamentare.

Alianta PSD-UNPR-PC poate candida la alegerile europarlamentare, cererea PNL de anulare a deciziei Biroului Electoral Central privind inregistrarea aliantei electorale fiind respinsa, vineri, de instanta suprema, informeaza Mediafax. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au aprecizat ca cererea PNL de anulare a deciziei Biroului Electoral Central privind inregistrarea aliantei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare este nefondata, fiind astfel respinsa. Decizia ICCJ este . continuă pe România Liberă

Alianta PSD-UNPR-PC a fost inregistrata la BEC

Alianta PSD-UNPR-PC a fost inregistrata, marti, la Biroul ElectoralCentral BEC), relateaza B1 TV. Numele alinatei formate din cele trei partide pentru alegerile europarlamentare a fost ales dupa ce BEC a res.

Alianta PSD-UNPR-PC, aprobata de BEC pentru europarlamentare. PNL contesta la Curtea Suprema

Biroul Electoral Central BEC) a aprobat, miercuri, inregistrarea aliantei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare, relateaza Mediafax. Imediat dupa decizia BEC, reprezentantul PNL in Birou, Theodor Nicolescu,.

PNL cere ICCJ sa respinga protocolul de constituire a aliantei PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare

PNL cere instantei supreme sa anuleze decizia BEC privind inregistrarea aliantei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare. Liberalii spun ca protocolul de constituire a fost depus tardiv, dar si pentru ca.

BEC a aprobat alianta electorala PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare; PNL contesta la ICCJ.

Biroul Electoral Central a aprobat, miercuri, inregistrarea aliantei electorale PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare, dupa ce initial BEC a respins solicitarea de inregistrare a aliantei Uniunii Social Democrate, relateaza Mediafax. BEC a acceptat solicitarea pentru infiintarea Aliantei electorale PSD-UNPR-PC si a protocolului de functionare a acestei aliante. Reprezentantul PNL in BEC,Theodor Nicolescu, a declarat ca decizia Biroului Electoral Central va fi contestata de liberali, .

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a fost inregistrata la BEC

PSD, UNPR si PC au inregistrat, in cursul zilei de marti, la BEC, alianta electorala PSD-UNPR-PC. inregistrarea USD a fost anterior respinsa pe motiv ca denumirea mai fusese folosita in 1996, relateaza.

Programul de guvernare PSD-UNPR-PC are 140 de pagini: Guvernul vrea impozit diferentiat si TVA de 19% daca bugetul o va permite si sustine statutul minoritatilor

Programul de guvernare PSD-UNPR-PC are 140 de pagini si a fost trimis deja la Parlament. Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a anuntat, vineri, ca plenul Parlamentului ar urma sa se reuneasca marti.

Antonescu: Europarlamentarele, examen major pentru PNL.

Crin Antonescu a precizat, vineri, ca alegerile europarlamentare reprezinta un examen major pentru PNL. Avem o situatie constitutionala neclara, avem si un nou program de guvernare. Sunt pentru PNL un examen major alegerile europarlamentare. Conteaza ce oameni trimitem sa ne reprezinte in PE, a declarat Crin Antonescu. Citeste si: ICCJ a respins contestatia PNL: Alianta PSD-UNPR-PC poate candida la europarlamentare PNL nu are probleme speciale in a se adapta la situatia sa actuala de .

Contestatia PNL impotriva Aliantei PSD-UNPR-PC, respinsa de Inalta Curte. Decizia este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins vineri ca nefondata contestatia depusa de PNL din care solicita anularea hotararii Biroului Electoral Central de inregistrare a Aliantei Electorala PSD-UNPR-PC. Decizia este definitiva, informeaza Agerpers.

Programul de guvernare PSD-UNPR-PC a fost trimis in Parlament. Are 140 de pagini. ...

Marti, la ora 15. 00 se va reuni plenul pentru angajarea raspunderii. Guvernul sustine statutul UDMR, invatamantul pentru minoritati fiind o prioritate a Guvernului Ponta III. UDMR a obtinut invatamant in limba maghiara in institutiile statului. Programului de Guvernare, in documentul atasat Guvernul Romaniei se va implica pentru asigurarea dreptului de a-si pastra si dezvolta liber exprimarea identitatii etnice pentru toti cetatenii apartinand minoritatilor nationale, astfel .

Programul de guvernare PSD-UNPR-PC, trimis in Parlament. ...

Marti, la ora 15. 00, se va reuni plenul pentru angajarea raspunderii. Guvernul sustine statutul UDMR, invatamantul pentru minoritati fiind o prioritate a Guvernului Ponta III. UDMR a obtinut invatamant in limba maghiara in institutiile statului. --- Guvernul a dat publicitatii programul de guvernare cu care va merge in fata Parlamentului. In zona economica, toate masurile de relaxare fiscala sunt promisiuni, adica se vor face doar in masura in care cadrul fiscal-bugetar o .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )