Libnet.ro
UNICEF

16:01

ICCJ a tras la sorti completurile de 5 judecatori pentru 2019. Ce se intampla cu dosarul lui Liviu Dragnea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ICCJ a tras la sorti completurile de 5 judecatori pentru 2019. Ce se intampla cu dosarul lui Liviu Dragnea

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au tras la sorti, joi, pentru anul 2019, noii judecatori din completurile de 5 in materie civila si penala. Vor functiona sase completuri in total, spre deosebire de patru, cate erau pana acum,. continuă pe Wall-Street Ro

iCCJ a tras la sorti completurile de 5 judecatori pentru anul 2019

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa traga la sorti, joi, incepand cu ora 10,00, membrii completurilor de 5 judecatori pentru anul 2019. Sectia pentru judecatori a CSM a recomandat, la.

nalta Curte de Casatie si Justitie a tras la sorti completurile de 5 judecatori. Care este componenta acestora

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desemnat joi, prin tragere la sorti, in sedinta publica, membrii completurilor de cinci judecatori pentru anul 2019. Tragerea la sorti a fost realizata de presedintele Instantei supreme, Cristina Tarcea.

Tragere la sorti a completelor de 5 judecatori pentru 2019. Ce se intampla cu dosarul in care este judecat apelul lui Liviu Dragnea

Curtea Suprema va desemna, maine, prin tragere la sorti, magistratii care vor face parte din completele de 5 judecatori pentru anul 2019, altele decat cele care au fost desemnate deja pe 13 decembrie si carora le-au fost repartizate dosare.

iCCJ trage le sorti completurile de 5 judecatori pentru anul 2019

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa traga la sorti, joi, incepand cu ora 10,00, membrii completurilor de 5 judecatori pentru anul 2019. Sectia pentru judecatori a CSM a recomandat, la.

iCCJ trage la sorti Completurile de 5 judecatori

Inalta Curte de Casatie si Justitie va desemna, joi, prin tragere la sorti, magistratii care vor face parte din completurile de 5 judecatori pentru anul 2019, altele decat cele desemnate deja pentru dosarele din.

PENTRU 2019: iCCJ a stabilit completurile de 5 judecatori

ACTUALIZARE inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a stabilit, astazi, prin tragere la sorti, componenta completurilor de cinci judecatori pentru anul 2019. ) ---- inalta Curte de Casatie si Justitie va desemna, astazi, prin tragere la sorti, magistratii care vor face parte din completurile de 5 judecatori pentru anul 2019.

CCJ trage la sorti joi membrii completurilor de 5 judecatori pentru anul 2019

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa traga la sorti, joi, incepand cu ora 10,00, membrii completurilor de 5 judecatori pentru anul 2019, informeaza Agerpers.

HOROSCOP PESTI pentru 2019. Pestii vor scapa de datorii, dar vor cauta si singuratatea

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor pentru 2019. Au o viata mai sanatoasa din punct de vedere material. Scapa de.

Ludovic Orban, scrisoare deschisa catre Dragnea si Tariceanu: Va somez sa prezentati urgent proiectul de buget pentru 2019

Presedintele PNL Ludovic Orban a transmis o scrisoare catre liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, in care le cere acestora sa prezinte public proiectul de buget pentru 2019 si sa convoace o sesiune extraordinara a parlamentului pentru adoptarea bugetului, din 14 ianuarie.

HOROSCOP VARSATOR pentru 2019. Varsatorii vor un echilibru intre munca si familie. Vor castiga multi bani

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor pentru 2019. Anul 2019 are un singur tel. Acumularea e pe primul plan. il va transforma .

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )