Libnet.ro
UNICEF

22:45

iCentre Romania are un nou Country Manager

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
iCentre Romania are un nou Country Manager

Incepand din luna mai a acestui an, Bogdan Mihalcea este noul Country Manager iCentre Romania, Apple Premium Reseller, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Romania are o crestere economica sanatoasa, suntem pregatiti de euro, dar trebuie sa fim atenti la capcana populismului

Premierul Victor Ponta a declarat, in plenul Camerei Deputatilor, ca Romania are o crestere economica sanatoasa, dar se confrunta cu trei provocari: populismul, o eventuala instabilitate politica interna.

Ponta: Romania are crestere economica, dar atentie la populism

Romania are o crestere economica sanatoasa, dar se confrunta cu trei provocari, si anume populismul, o eventuala instabilitate politica interna si tensiunile regionale, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, in plenul Camerei Deputatilor.

Victor Ponta, in Camera Deputatilor: Romania are crestere economica, dar atentie la populism

Romania are o crestere economica sanatoasa, dar se confrunta cu 3 provocari: populismul, o eventuala instabilitate politica interna si tensiunile regionale. Sunt declaratiile facute in Camera Deputatilor de premierul Victor Ponta.

Ponta recunoaste. Romania are nevoie de un prim-ministru liberal

Directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Ludwik Sobolewski, i-a multumit prim-ministrului Ponta pentru sprijinul acordat la dezvoltarea pietei de capital, iar Ponta a raspuns, razand: Stiti, Romania chiar are nevoie de un prim-ministru liberal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )