Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon a acceptat sa revina in functia de presedinte al Partidului Socialistilor

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon a acceptat sa revina in functia de presedinte al Partidului Socialistilor

Igor Dodon a anuntat ca a acceptat propunerea Partidului Socialistilor de a reveni in fruntea formatiunii pe care a condus-o inainte de fi ales in functia de sef de stat. continuă pe Adevărul

PSRM propune ca Igor Dodon sa revina la conducerea formatiunii

Deputatii Partidului Socialistilor propun ca Igor Dodon sa revina la conducerea formatiunii. Acest lucru ar urma sa se produca in conformitate cu prevederile statutare ale PSRM. Subiectul a fost discutat astazi, 16 noiembrie, la o intrevede a socialistilor cu presedintele in exercitiu, Igor Dodon, transmite IPN.

Un deputat PAS ii cere lui Igor Dodon sa asigure transferul civilizat al puterii catre presedintele ales, Maia Sandu

Presedintele fractiunii parlamentare a Partidului Actiune si Solidaritate, Igor Grosu, sustine ca ceea ce trebuie sa faca cetateanul Igor Dodon, in timpul care a mai ramas, e sa asigure un transfer civilizat al puterii catre noul presedinte. Potrivit deputatului, in ultimul minut, Igor Dodon incearca sa-si subordoneze institutii de stat, fapt ce seamana a uzurpare de putere, transmite IPN.

VIDEO Igor Dodon: Am votat pentru independenta si statalitatea R. Moldova

Candidatul independent la functia de presedinte in alegerile din 15 noiembrie, Igor Dodon, si-a exprimat dreptul la vot, duminica, la ora 10. Presedintele in exercitiu a declarat ca a votat pentru independenta si statalitatea R. Moldova. Dodon a mentionat ca are incredere in viitorul R. Moldova.

IGOR DODON: Noi trebuie sa evitam o criza politica grava

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, care a fost infrant duminica de candidata Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu, in al doilea tur al scrutinului prezidential, a facut astazi un apel catre politicienii de la Chisinau sa nu arunce tara intr-o criza politica.

Lupta stransa intre Maia Sandu si Igor Dodon pentru presedintia Republicii Moldova

Cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, care se desfasoara duminica avandu-i candidati pe opozanta Maia Sandu, lidera Partidului Actiune si Solidaritate PAS) si presedintele in exercitiu Igor Dodon, sustinut de Partidul.

Vladimir Voronin: infrangerea lui Igor Dodon inseamna sfarsitul carierei lui politice

Ex-presedintele Vladimir Voronin considera ca alegatorii au votat masiv nu pentru Maia Sandu, ci impotriva lui Igor Dodon. Potrivit lui, este vorba despre un vot de protest impotriva unui tradator si a unui demagog. in opinia fostului sef de stat, infangerea lui Igor Dodon in alegeri inseamna sfarsitul carierei lui politice.

IGOR DODON: Noi suntem gata de orice scenariu, si sa invingem, si sa nu invingem

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne, ar fi pierdut alegerile pentru un al doilea mandat, a declarat, duminica seara, la scurt timp dupa inchiderea urnelor, ca, indiferent de rezultatul final al alegerilor, obiectivul sau este de a intra in dialog cu toate partidele parlamentare, pentru a putea aproba bugetul pe anul viitor.

Chisinaul a votat cu Maia Sandu. Victorie categorica in fata lui Igor Dodon

Maia Sandu a obtinut aproape 60% din voturile alegatorilor din Chisinau, in timp ce Igor Dodon a fost votat de 40,4% din alegatori, asta desi la Capitala este condusa de primarul socialist Ion Ceban, care l-a sprijinit pe Igor Dodon la prezidentiale.

VIDEO Igor Dodon, dupa inchiderea sectiilor de votare: Sunt destul de optimist

Igor Dodon a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca a primit semnate cu privire la unele incalcari in procesul electoral din diaspora, acolo unde a fost o mobilizare fara precedent. Dodon a afirmat ca este destul de optimist. El sustine ca in interiorul tarii are un avantaj semnificativ in fata Maiei Sandu.

IGOR DODON: Am votat pentru independenta si statalitatea Republicii Moldova

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care candideaza pentru un nou mandat, a recurs, astazi, la un discurs nationalist pentru a-i convinge pe alegatori sa iasa la vot in al doilea tur al alegerilor prezidentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )