Libnet.ro
UNICEF

20:00

Basescu, dupa decizia lui Dodon de a-i retrage cetatenia moldoveneasca: Vrea in continuare o Moldova ingenunchiata sub hegemonia de la Moscova!

Adevărul Adevărul,
Basescu, dupa decizia lui Dodon de a-i retrage cetatenia moldoveneasca: Vrea in continuare o Moldova ingenunchiata sub hegemonia de la Moscova!

Fostul presedinte roman Traian Basescu a declarat marti, 3 ianuarie, ca decizia lui Igor Dodon de a-i retrage cetatenia este una politica si a precizat ca urmeaza sa se consulte cu avocatii sai, pentru a decide ce va face in continuare. continuă pe Adevărul

Iurie Leanca, dupa decizia lui Dodon de a retrage cetatenia lui Basescu: Ma ia groaza cand imi imaginez agenda acestuia pentru politica externa!

Tot mai multe reactii in randurile politicienilor de la Chisinau a provocat decretul lui Igor Dodon privind retragerea cetateniei lui Traian Basescu. Liderul Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leanca, afirma ca il ia groaza atunci cand se gandeste ca in curand seful statului va pune in aplicare si actiunile de politica externa.

Renato Usatii regreta retragerea cetateniei lui Basescu:S-a grabit Dodon. Astazi toti cei care-l critica pe Plahotniuc sunt aliatii nostri! VIDEO

Desi liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a indemnat lumea in alegerile prezidentiale de la Chisinau sa voteze cu Igor Dodon, politicianul nu este de acord cu decizia sefului statului de a-i retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu. Usatii spune ca Basescu este un critic al democratului Vlad Plahotniuc, motiv pentru care el trebuia lasat sa-si continue retorica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )