Libnet.ro
UNICEF

21:45

Igor Dodon: Lukasenko mi-a spus sa organizez un referendum pentru a trece la o republica prezidentiala

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Lukasenko mi-a spus sa organizez un referendum pentru a trece la o republica prezidentiala

Igor Dodon se arata tentat de a organiza un referendum pentru a intreba populatia daca isi doreste o republica prezidentiala. in opinia sa, majoritatea moldovenilor pledeaza pentru aceasta forma de guvernamant. in plus, insusi presedintele Alexandr Lukasenko i-ar fi sugerat lui Dodon sa initieze un referendum la acest subiect. continuă pe Adevărul

Igor Dodon si socialistii, in topul preferintelor alegatorilor, urmati de Maia Sandu si PAS

Igor Dodon se bucura in continuare de cea mai mare incredere in randul moldovenilor, iar Partidul Socialistilor ar lua cele mai multe mandate la viitoarele alegeri parlamentare. Cel putin asa arata datele unui sondaj publicat miercuri, 24 mai, la comanda Partidului Democrat din Moldova.

Presedintele Bulgariei si cel al Greciei, invitati de Igor Dodon la Chisinau

Aflat intr-o vizita de lucru la Istanbul, Igor Dodon le-a lansat invitatia de a vizita Republica Moldova presedintilor Bulgariei si Greciei. in cadrul discutiilor cu presedintele Republicii Elene, Prokopios Pavlopoulos, au fost abordate subiecte ce au vizat stadiul actual al relatiilor bilaterale moldo-elene, dar si perspectiva de dezvoltare a acestora pe viitor, in special pe dimensiunea economica.

Igor Dodon si Dmitri Medvedev au avut o intrevedere la Istanbul: Am discutat despre situatia internationala si despre relatiile biletarale

In cadrul vizitei sale la Istanbul, la lucrarile celui de-al 25-lea Summit al sefilor de stat si de Guvern al Organizatiei Cooperarii Economice la Marea Neagra, Igor Dodon a avut o intrevedere cu premierul Rusiei, Dmitri Medvedev. Oficialii au discutat despre situatia internationala si despre relatiile biletarele moldo-ruse.

Igor Dodon efectueaza o vizita de lucru la Istanbul

Presedintele Igor Dodon efectueaza o vizita de lucru la Istanbul, in cadrul careia va participa la lucrarile celui de-al 25-lea Summit al sefilor de stat si de Guvern al Organizatiei Cooperarii Economice la Marea Neagra, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )