Libnet.ro
UNICEF

22:45

Igor Dodon, Maia Sandu si Zinaida Greceanii au stabilit prioritatile guvernarii pentru urmatoarele saptamani

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, Maia Sandu si Zinaida Greceanii au stabilit prioritatile guvernarii pentru urmatoarele saptamani

Conducerea Republicii Moldova, in frunte cu presedintele Igor Dodon, premierul Maia Sandu si speakerul Zinaida Greceanii a organizat o sedinta comuna vineri, 12 iulie, la care au participat si membrii Guvernului, dar si fractiunea PSRM. Scopul evenimentul a fost de a trece in revista principalele activitati desfasurate pe parcursul perioadei care s-a scurs de la preluarea guvernarii. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Proiectul Arena Chisinau pare sa fie o escrocherie

Proiectul Arena Chisinau pare sa aiba probleme serioase si, dupa primele aprecieri, pare sa fie o escrocherie, a declarat premierul Maia Sandu, miercuri, in debutul sedintei Guvernului. Costul real pare sa fie mai mic decat ceea ce cheltueste statul Republica Moldova, a declarat Maia Sandu, citata de IPN.

Maia Sandu vrea acord de neagresiune cu Socialistii pentru alegerile locale din 20 octombrie

Premierul Maia Sandu sustine ca sunt sanse ca Blocul ACUM si Socialistii sa semneze un acord de neagresiune pentru alegerile locale generale din 20 octombrie. Documentul ar avea scopul sa reduca din riscurile aparitiei unor conflicte intre cele doua entitati politice, prin faptul ca partidele respective nu se vor ataca reciproc.

VIDEO Maia Sandu s-a intalnit cu Volodimir Zelenski: Moldova percepe parteneriatul strategic cu Ucraina drept un pilon al securitatii nationale

Premierul Maia Sandu s-a intalnit joi, 11 iulie, la Kiev, cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. in cadrul intrevederii au fost abordate trei subiecte: securitatea regionala si integrarea europeana, agenda bilaterala a Moldovei si Ucrainei si eforturile celor doua tari de a construi institutii functionale pentru cetateni.

Maia Sandu: Chiar daca si-a depus demisia, Eduard Harunjen va trebui sa raspunda pentru tot ce a facut

Prim-ministra Republicii Moldova, Maia Sandu, sustine ca Eduard Harunjen va trebui sa raspunda pentru tot ce a facut sau nu a facut cat a fost la carma Procuraturii Generale, chiar daca si-a dat deja demisia.

Maia Sandu confirma contrabanda cu tigari de la granita Republicii Moldova cu Romania: Premierul moldovean a publicat o nota informativa desecretizata

Premierul moldovean Maia Sandu confirma existenta contrabandei cu tigari de la granita dintre Republica Moldova si Romania. Sefa Guvernului de la Chisinau a publicat joi, pe pagina sa de Facebook, o nota.

Maia Sandu: Guvernul este angajat sa lupte cu toti cei care nu au platit impozite

Guvernul precedent a majorat taxele pentru oamenii cu venituri mici si a micsorat taxele pentru oamenii cu venituri mari. Actualul guvern este determinat sa faca invers sa majoreze treptat taxele si sa se asigure ca cei cu venituri mari platesc aceste impozite, dar sa micsoreze povara de pe umerii oamenilor cu venituri mici. O declaratie in acest sens a fost facuta de premierul Maia Sandu, transmite IPN.

Igor Dodon a semnat decretul de revocare a procurorului general Eduard Harunjen

Presedintele Igor Dodon a semnat decretul de eliberare a lui Eduard Harunjen din functia de procuror general, in baza cererii depuse, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2848 seconds )