Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dodon: Republica Moldova are nevoie de un patriot ca Putin in fruntea tarii

Adevărul Adevărul,
Dodon: Republica Moldova are nevoie de un patriot ca Putin in fruntea tarii

Igor Dodon nu-si ascunde simpatiile sale fata de omologul sau rus, Vladimir Putin. intr-un interviu acordat recent pentru Deutsche Welle, presedintele moldovean a spus ca, din pacate, Republica Moldova nu a avut la conducerea tarii asa personalitati ca liderul de la Kremlin. continuă pe Adevărul

Dodon acuza Bucurestiul ca ar promova unirea cu Republica Moldova la nivel de politica de stat: Romania finanteaza acest proiect

Igor Dodon sustine ca Romania promoveaza unirea cu Republica Moldova la nivel de stat, iar aceasta politica este un gresita. Presedintele a dat asigurari ca Chisinaul nu pretinde la vechile teritorii moldovenesti, care acum sunt parte a Romaniei, si cere ca si Bucurestiul sa nu aiba pretentii teritoriale in acest sens.

Republica Moldova: Presedintele anunta posibile ALEGERI ANTICIPATE

Presedintele prorus de la Chisinau, Igor Dodon, a declarat joi ca in urma ultimelor evenimente politice din Republica Moldova sunt probabile alegeri parlamentare anticipate. El a facut aceasta declaratie in.

Veteranii din Republica Moldova vor avea legitimatii de tip nou

Incepand cu 1 aprilie 2018, veteranii din Republica Moldova vor primi legitimatii de tip nou. Potrivit unui proiect aprobat de Guvern joi, 22 februarie, fi posibila reevaluarea numarului de cetateni care au participat la diferite razboaie si conflicte armate, precum si sporirea gradului de siguranta a actului care confirma statutul de veteran.

Presedintele Igor Dodon anunta ca sunt posibile alegeri parlamentare anticipate

Presedintele prorus de la Chisinau, Igor Dodon, a declarat joi ca in urma ultimelor evenimente politice din Republica Moldova sunt probabile alegeri parlamentare anticipate, relateaza portalul Deschide. md, care nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )