Libnet.ro
UNICEF

20:15

Igor Dodon, pe primul loc in scrutinul prezidential din Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Igor Dodon, pe primul loc in scrutinul prezidential din Republica Moldova

Presedintele in functie al Republicii Moldova, Igor Dodon, considerat prorus, se afla pe locul intai in primul tur al scrutinului prezidential, cu 40,9% din voturi, urmat de Maia Sandu, liderul formatiunii proeuropene Partidul Actiune si Solidaritate PAS), arata un sondaj de opinie, citat de Mediafax. continuă pe Antena3

Alegeri R. Moldova. Igor Dodon cere cetatenilor sa aleaga doar intre el si Maia Sandu: Nu dati votul celor care nu au sanse de victorie

Presedintele Igor Dodon, candidat independent la prezidentialele din 1 noiembrie, a indemnat cetatenii sa iasa la vot duminica si sa faca o alegere doar intre el si Maia Sandu. Dodon le-a explicat cetatenilor ca nu are sens sa-si piarda votul cu alti candidati, deoarece batalia se va da intre el si lidera PAS. Seful statului a accentuat ca, daca cetatenii vor vota pentru candidati fara sanse, ei isi vor pierde votul.

Igor Dodon ar fi obtinut cele mai multe voturi, conform unor sondaje la iesirea de la urne

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care a candidat ca indepedent pentru a fi reales, ar fi ar fi obtinut cele mai multe voturi la scrutinul prezidential desfasurat astazi.

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova. Primele rezultate de la inchiderea urnelor: Igor Dodon si Maia Sandu se vor confrunta in turul II

Cetatenii cu drept de vot din Republica Moldova au fost chemati duminica la urne in primul tur al alegerilor prezidentiale. Potrivit rezultatelor preliminare Igor Dodon ar fi obtinut 40,9% dintre voturi, in timp.

VIDEO Igor Dodon a votat pentru stabilitate: Republica Moldova nu are nevoie de haos

Candidatul independent pentru functia de presedinte, actualul sef de stat Igor Dodon, si-a exprimat dreptul la vot in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie. Igor Dodon a declarat ca a votat pentru o Moldova puternica, stabila si pentru echilibrul cu partenerii externi.

Republica Moldova - rezultatele preliminare: Igor Dodon si Maia Sandu pe primele locuri

Igor Dodon, candidat pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale de duminica din Republica Moldova este creditat cu 40,9%, fiind urmat de Maia Sandu - 34,6%, releva rezultatele unui after poll realizat telefonic, in ziua scrutinului, de comunitatea WatchDog. md, Institutul de Politici Publice IPP) si de un grup de initiativa al activistilor civici.

Socialistul Igor Dodon ar fi obtinut mai multe voturi la alegerile din Republica Moldova

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care a candidat ca indepede.

Deputatul comunist rus Taisaev Kazbek, acuzat de ingerinta in procesul electoral prezidential din Republica Moldova

Partidul Unitatii Nationale din Republica Moldova lanseaza acuzatii grave de ingerinta in alegerile prezidentiale care au loc in cursul zilei de astazi la adresa deputatului comunist rus Taisaev Kazbek.

Alegeri in R. Moldova. Exit poll-urile ii trimit pe Igor Dodon si Maia Sandu in turul doi

Igor Dodon si Maia Sandu isi vor disputa presedintia Republicii Moldova in turul al doilea, potrivit rezultatelor exit-poll prezentate in ziua turului intai al alegerilor prezidentiale.

Igor Dodon: A venit timpul ca Moldova sa opteze pentru pace, stabilitate si dezvoltare

Igor Dodon a indemnat cetatenii sa mearga la vot duminica, 1 noiembrie, pentru a alege presedintele tarii. Actualul sef al statului a mentionat ca a venit timpul ca Moldova sa opteze pentru pace, stabilitate si dezvoltare. Potrivit lui, duminica, cetatenii vor alege fie pacea si stabilitatea, fie conflictele si incertitudinea.

Renato Usatii spune ca il va provoca pe Igor Dodon la dezbateri in PMAN, duminica viitoare

Candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidentiale, Renato Usatii, considera ca pe perioada campaniei electorale tara a reusit sa se trezeasca si este sigur ca va trece in turul doi al alegerilor prezidentiale. Duminica viitoare, dupa turul intai, pe 7 noiembrie, il va provoca pe Igor Dodon la dezbateri in Piata Marii Adunari Nationale, unde acesta va raspunde pentru tot ce a facut timp de patru ani, spune Renato Usatii, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )