Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova - rezultatele preliminare: Igor Dodon si Maia Sandu pe primele locuri

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova - rezultatele preliminare: Igor Dodon si Maia Sandu pe primele locuri

Igor Dodon, candidat pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale de duminica din Republica Moldova este creditat cu 40,9%, fiind urmat de Maia Sandu - 34,6%, releva rezultatele unui after poll realizat telefonic, in ziua scrutinului, de comunitatea WatchDog. md, Institutul de Politici Publice IPP) si de un grup de initiativa al activistilor civici. continuă pe Adevărul

Alegeri in R. Moldova. Exit poll-urile ii trimit pe Igor Dodon si Maia Sandu in turul doi

Igor Dodon si Maia Sandu isi vor disputa presedintia Republicii Moldova in turul al doilea, potrivit rezultatelor exit-poll prezentate in ziua turului intai al alegerilor prezidentiale.

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova. Primele rezultate de la inchiderea urnelor: Igor Dodon si Maia Sandu se vor confrunta in turul II

Cetatenii cu drept de vot din Republica Moldova au fost chemati duminica la urne in primul tur al alegerilor prezidentiale. Potrivit rezultatelor preliminare Igor Dodon ar fi obtinut 40,9% dintre voturi, in timp.

VIDEO Igor Dodon a votat pentru stabilitate: Republica Moldova nu are nevoie de haos

Candidatul independent pentru functia de presedinte, actualul sef de stat Igor Dodon, si-a exprimat dreptul la vot in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie. Igor Dodon a declarat ca a votat pentru o Moldova puternica, stabila si pentru echilibrul cu partenerii externi.

Alegerile prezidentiale din R.Moldova, intre democratie si putinism. Igor Dodon versus Maia Sandu, la ruleta jocurilor geopolitice dintre est si vest

Alegerile prezidentiale care vor avea loc duminica in R. Moldova reprezinta un test pentru firava democratie a statului frate de peste Prut, intr-un context dificil marcat de pandemia de COVID-19 si de factorul geopolitic, prezent la toate alegerile desfasurate in Republica Moldova.

Igor Dodon, pe primul loc in scrutinul prezidential din Republica Moldova

Presedintele in functie al Republicii Moldova, Igor Dodon, considerat prorus, se afla pe locul intai in primul tur al scrutinului prezidential, cu 40,9% din voturi, urmat de Maia Sandu, liderul formatiunii proeuropene Partidul Actiune si Solidaritate PAS), arata un sondaj de opinie, citat de Mediafax.

Alegeri R. Moldova. Igor Dodon cere cetatenilor sa aleaga doar intre el si Maia Sandu: Nu dati votul celor care nu au sanse de victorie

Presedintele Igor Dodon, candidat independent la prezidentialele din 1 noiembrie, a indemnat cetatenii sa iasa la vot duminica si sa faca o alegere doar intre el si Maia Sandu. Dodon le-a explicat cetatenilor ca nu are sens sa-si piarda votul cu alti candidati, deoarece batalia se va da intre el si lidera PAS. Seful statului a accentuat ca, daca cetatenii vor vota pentru candidati fara sanse, ei isi vor pierde votul.

Socialistul Igor Dodon ar fi obtinut mai multe voturi la alegerile din Republica Moldova

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care a candidat ca indepede.

Zece motive pentru care trebuie votata Maia Sandu. Victoria Nagy Vajda, fost secretar de stat, despre victoria spiritului la est de Prut

Duminica, 1 noiembrie, au loc alegeri prezidentiale in Republica Moldova, si de data aceasta ele sunt chiar decisive, consfintind ori reapropierea de Romania si Europa, ori infeudarea definitiva fata de Rusia pentru o lunga perioada de vreme. Victoria Nagy Vajda, fost secretar de stat al Republicii Moldova in guvernul Maia Sandu, explica pentru Adevarul de ce o voteaza duminica din toata inima pe Maia Sandu.

Alegeri prezidentiale cu scandal in Republica Moldova. Un grup de barbati a incercat sa blocheze accesul in sectia de votare a alegatorilor (VIDEO)

Peste 3,2 milioane de cetateni din Republica Moldovaisi aleg astazi,1 noiembrie 2020, presedintele tarii. Sondajele arata ca presedintele actual, filorusul Igor Dodon si fostul premierul de dreapta,.

Maia Sandu, dupa inchiderea sectiilor de votare: Am vazut mai multe tentative de fraudare a alegerilor

Candidata PAS in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Maia Sandu, le-a multumit cetatenilor care au iesit la vot, in special celor din diaspora care s-au prezentat masiv la sectiile de votare. Maia Sandu a afirmat ca a vazut mai multe tentative de fraudare a alegerilor, precum coruperea alegatorilor si transportarea organizata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )