Libnet.ro
UNICEF

16:00

Igor Dodon a semnat decretul de numire a procurorului general interimar, Dumitru Robu

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon a semnat decretul de numire a procurorului general interimar, Dumitru Robu

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat decretul de numire a lui Dumitru Robu in functia de procuror general interimar, la propunerea Parlamentului, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Dumitru Robu, desemnat prin votul deputatilor ACUM, PSRM si PDM la functia de procuror general interimar

Adjunctul procurorului-sef al Procuraturii municipiului Chisinau, Dumitru Robu, a fost desemnat de Parlament marti, 30 iulie, prin votul majoritatii parlamentare ACUM-PSRM, dar si cel al opozitiei PDM, la functia de procuror general interimar. Acesta urmeaza sa fie numit in functie de presedintele Igor Dodon.

VIDEO Chirtoaca, despre concursul privind functia de procuror general interimar: ii oferiti lui Dodon justitia pe tava

Liderul PL, Dorin Chirtoaca, a criticat modul de organizare a concursului pentru functia de procuror general interimar, pe care liberalul il considera un fake si o sfidare a opiniei publice.

Maia Sandu spune ca e ceva normal ca a impartit politica externa cu Igor Dodon: Eu am posibilitati sa primesc ajutor din UE, iar el sa obtina ceva din Rusia

Premierul Maia Sandu a recunoscut ca a impartit politica externa a Republicii Moldova impreuna cu Igor Dodon, dupa ce a fost intrebata, la o emisiune de la TVC 21, de ce dupa intrevederi cu oficiali europeni iese doar ea la conferinte de presa, iar dupa intalnirile cu oficialii rusi, presedintele tarii este cel care apare in fata presei.

Valeriu Munteanu, despre desemnarea lui Ruslan Flocea la sefia CNA: Blocul ACUM a capitulat in fata lui Igor Dodon

Liderul Partidului Uniunea Salvati Basarabia, Valeriu Munteanu, considera ca prin desemnarea lui Ruslan Flocea la functia de sef al Centrului National Anticoruptie, Blocul ACUM a capitulat in fata lui Igor Dodon, iar Dezoligarhizarea o sa mai astepte.

Igor Dodon: La mijlocul lui august s-ar putea sa fie ridicata imunitatea unor deputati

Presedintele Igor Dodon sustine ca in perioada de cand noua guvernare a preluat puterea, reprezentantii majoritatii parlamentare au obtinut succese, dar recunoaste ca exista si esecuri.

VIDEO Voi aveti minte?. Chirtoaca ataca Blocul ACUM dupa ce Dumitru Robu a fost propus la functia de procuror general interimar

Liderul PL, Dorin Chirtoaca, a iesit cu un mesaj critic la adresa Blocului ACUM marti, 30 iulie, dupa ce Dumitru Robu a fost propus Parlamentului pentru functia de procuror general interimar. Ex-primarul de Chisinau a declarata ca Dumitru Robu este cel care i-ar fi deschis un dosar penal la comanda lui Vlad Plahotniuc si ca ar fi autorul expresiei CEDO-*UEDO.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )