Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ilie Nastase, pe Arena Nationala, alaturi de Simona Halep: O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii, adica victoriile (VIDEO)

B1 B1,
Ilie Nastase, pe Arena Nationala, alaturi de Simona Halep: O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii, adica victoriile (VIDEO)

Simona Halep a fost aclamata luni seara de mii de oameni prezenti pe Arena Nationala din Capitala, unde sportiva a prezentat trofeul cu care s-a intors dupa victoria de la Roland Garros. Pe scena,. continuă pe B1

FOTO VIDEO Gabriela Firea, huiduita pe Arena Nationala de fanii Simonei Halep

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduit, luni seara, de publicul adunat pe arena Nationala pentru a o felicita pe Simona Halep pentru castigarea trofeului de la Roland Garros.

Ilie Nastase o sfatuieste pe Simona Halep inaintea finalei de la Roland Garros: Sa nu se enerveze

Calificata pentru a treia oara in cariera in finala de la Roland Garros, Simona Halep este vazuta mare favorita in fata lui Sloane Stephens din Statele Unite.

VIDEO Gabriela Firea, huiduita copios de zecile de mii de romni veniti pe Arena Nationala sa o felicite pe Simona Halep. Sportiva a prezentat trofeul Roland Garros

Simona Halep a prezentat luni seara trofeul cucerit la Roland Garros, in cadrul unei ceremonii la Arena Nationala. in deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu esarfa tricolora pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orasului si a incercat un mic discurs, dar a fost huiduita copios de cei peste 20. 000 de oameni din tribune, care au scandat apoi numele Simonei.

Ilie Nastase, declaratie memorabila dupa victoria Simonei Halep de la Roland Garros

Ilie Nastase, dublu castigator al turneului de la Roland Garros, a oferit o declaratie de pus in rama dupa victoria Simonei Halep.

Nadia Comaneci, cursa nebuna din SUA la Paris, pentru a fi alaturi de Simona Halep. fosta gimnasta a povestit in presa franceza de ce n-a vrut sa rateze finala

Nadia Comaneci este una dintre cele mai fidele sustinatoare ale Simonei Halep si a facut tot ce a putut pentru a fi alaturi de ea la Paris.

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep pe Arena Nationala: Sunt foarte mandru de Simona. O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii

Simona Halep a avut parte de o atmosfera de neuitat la Arena Nationala din Capitala, unde s-au strans mii de oameni pentru a o felicita in urma victoriei de la Roland Garros. Printre cei care i-au fost.

ILIE NASTASE sare la gatul adversarei lui HALEP! A bagat FRICA in americanca: Asta i-am transmis

Ilie Nastase a reactionat dupa declaratia oferita de adversara lui Simona Halep in finala de la Roland Garros, americanca Sloane Stephens. Niciun avantaj pentru Halep pentru ca eu am un titlu, iar ea nu.

Sinteza zilei. De ce au mers cei de la Rezist pe Arena Nationala. Imagini-soc

Mihai Gadea a comentat, luni, la Sinteza zilei, momentul in care Gabriela Firea a fost huiduita pe Arena Nationala, in timp ce a urcat pe scena alaturi de Simona Halep. Vreau sa va rog sa fiti atenti l.

Fiul sotilor Beckham s-a pozat alaturi de Simona Halep, dupa victoria obtinuta la Roland Garros

Fiul sotilor Beckham, Romeo, in varsta de 15 ani, a urmarit a urmarit al doilea turneu de Grand Slam al anului, iar la final a tinut neaparat sa faca o poza alaturi de Simona Halep, cea mai buna jucatoare.

Ilie Nastase a sunat-o pe Simona Halep. Ce sfat i-a transmis sportivei

Ilie Nastase a declarat, inaintea marii finale dintre Simona Halep si Sloane Stephens, ca nu vede cine o poate bate pe Halep, daca ea joaca la fel ca in meciul cu Muguruza. Dupa meciurile cu Kerber si.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )