Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ilie Nastase, despre parcursul Simonei Halep la Wimbledon: Mi se pare putin

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase, despre parcursul Simonei Halep la Wimbledon: Mi se pare putin

Ilie Nastase o contrazice pe Simona Halep 3 WTA), care s-a aratat multumita de evolutia de la Wimbledon, unde a ajuns pana in semifinalele competitiei. continuă pe Adevărul

Ion Tiriac si Ilie Nastase, criticati pentru comentariile facute la adresa Simonei Halep

Ion Tiriac si Ilie Nastase au fost atacati verbal de Ruxandra Dragomir, inaintea meciului pe care Simona Halep il va disputa in cadrul penultimului act de la Wimbledon.

Promisiunea lui Ilie Nastase, dupa ce a venit la Wimbledon imbracat excentric. Cum se va afisa la turneul de la anul

Fostul mare tenismen roman, Ilie Nastase, a socat spectatorii de la Wimbledon, venind in tribune cu un costum de general.

INTERVIU cu antrenorul Simonei Halep, Wim Fissette: Daca se misca bine, meciul este aproape castigat

Antrenorul Simonei Halep, belgianul Wim Fissette, a acordat un amplu interviu site-ului oficial al WTA, in care a dezvaluit cateva dintre detaliile muncii pe care o face alaturi de sportiva romana, subliniind ca scopul principal este imbunatatirea jocului prestat de numarul 3 WTA.

Wimbledon: Prezentare Eugenie Bouchard - Cine este adversara Simonei Halep din semifinale

Eugenie Bouchard este jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni in semifinalele de la Wimbledon. In varsta de 20 de ani, jucatoarea din Canada s-a impus in 2012 pe iarba londoneza in competitia rezervata junioarelor. Simona si Eugenie s-au intalnit o singura data de-a lungul timpului, iar castig de cauza a avut Halep.

Site-ul oficial Wimbledon prezinta elementele cheie ale victoriei Simonei: Halep a scos-o pe Lisicki din zona de confort si a pus-o sa alerge

Site-ul oficial al turneului de la Wimbledon a prezentat o analiza a meciului Simona Halep-Sabine Lisicki, concluzia acesteia fiind ca victoria clara a romancei s-a datorat evolutiei mai bune a romancei pe anumite capitole.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )