Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ilie Nastase, facut praf de publicatia The Guardian: Ce titlu i-au oferit britanicii (FOTO)

B1 B1,
Ilie Nastase, facut praf de publicatia The Guardian: Ce titlu i-au oferit britanicii (FOTO)

Comportamentul lui Ilie Nastase din timpul meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie continua sa il coste scump pe fostul mare tenismen roman. Dupa ce a primit interdictie la. continuă pe B1

The Guardian: Ilie Nastase, personalitatea antisportiva a anului

Jurnalistii de la The Guardian l-au ales pe Ilie Nastase drept personalitatea antisportiva a anului, pentru incidentele in care a fost implicat la intalnirea Romania - Marea Britanie de la Mamaia, din FedCup.

Ilie Nastase, personalitatea antisportiva a anului, in opinia englezilor

Ilie Nastase a fost ales de cotidianul The Guardian intre personalitatile antisportive ale anului, pentru incidentele in care a fost implicat la intalnirea Romania - Marea Britanie de la Mamaia, din Cupa Federatiei.

Britanicii nu-l iarta pe Ilie Nastase si il includ intr-un top al rusinii din sport

Suspendat de Federatia Internationala de Tenis pentru scandalul provocat la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, dar si pentru declaratii considerate jignitoare la adresa Serenei Williams, primul lider ATP Ilie Nastase este urmarit in continuare de britanici.

Radu Banciu: S-a facut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni dupa Dragnea. Era greu sa tot gaseasca monstrii din astia, caci generatia baronilor e la puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre principala problema a Opozitiei, in contextul in care PSD s-a facut praf.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )