Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ilie Nastase, protagonistul unor scene incredibile la Fed Cup. Reactia agresiva la adresa unei jurnaliste: Tu nu ai un job, esti proasta! Jucatoarea Johanna Konta a parasit terenul in lacrimi (VIDEO)

B1 B1,
Ilie Nastase, protagonistul unor scene incredibile la Fed Cup. Reactia agresiva la adresa unei jurnaliste: Tu nu ai un job, esti proasta! Jucatoarea Johanna Konta a parasit terenul in lacrimi (VIDEO)

Scene incredibile in prima zi a meciului de Fed Cup de la Mamaia dintre Romania si Marea Britanie. Capitanul nejucator al echipei noastre, Ilie Nastase, a fost evacuat de pe arena, in timpul. continuă pe B1

Presedintele ITF, despre Ilie Nastase: Comportament inacceptabil pentru un capitan al unei echipe de Fed Cup

Presedintele ITF, David Haggerty, a calificat comportamentul lui Ilie Nastase la intalnirea de Fed Cup de la Mamaia drept inacceptabil, precizand ca nimeni dintre cei implicati in sport nu ar trebui sa suporte vreun abuz, astfel ca este corect ca fostul tenisman nu va mai juca niciun rol in confruntarea Romania - Marea Britanie.

Cine va lua locul lui Ilie Nastase pe banca Romaniei la Fed Cup

Locul lui Ilie Nastase va fi luat prin rotatie la Fed Cup Mamaia by BNP Paribas de jucatoarele din lotul feminin al Romaniei. La fiecare meci, una dintre jucatoare va avea dreptul sa fie prezenta pe banca echipei, pentru a suplini lipsa capitanului nejucator al Romaniei.

Presa engleza, despre nervii lui Ilie Nastase: Provoaca haos, tirada de injuraturi catre starurile britanice, Shame, set and match

Presa engleza a relatat, sambata, dupa iesirile nervoase ale lui Ilie Nastase de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, ca fostul tenisman a avut o tirada de injuraturi asupra starurilor britanice. Jurnalistii au scris si ca haosul si comportamentul provocat de Ilie Nastase a umbrit confruntarea de pe teren.

Incidentele de la Mamaia, pe prima pagina in presa internationala: Shame, set and match, Ilie Nastase provoaca haos

Presa engleza a relatat, sambata, iesirile nervoase ale lui Ilie Nastase de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, scriind ca fostul tenisman a avut o tirada de injuraturi, a umbrit confruntarea de pe teren prin comportamentul sau si a provocat haos.

Presa engleza, critici dure la adresa lui Ilie Nastase

Presa engleza a relatat, sambata, iesirile nervoase ale lui Ilie Nastase de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, scriind ca fostul tenisman a avut o tirada de.

Tensiuni la Fed Cup: Ilie Nastase, dat afara din arena in urma unor comentarii la adresa unui arbitru. Meciul Soranei Cirstea cu Johanna Konta, intrerupt (VIDEO)

Tensiuni la Fed Cup. Ilie Nastase a fost data afara eliminat de pe banca si nu a fost lasat sa ramana nici in tribuna, in urma unor comentarii la adresa unui arbitru, informeaza.

Tensiuni la Fed Cup: Ilie Nastase, dat afara din arena in urma unor comentarii la adresa unui arbitru. Meciul Soranei Cirstea cu Johanna Konta, intrerupt (FOTO, VIDEO)

Tensiuni la Fed Cup. Ilie Nastase a fost data afara eliminat de pe banca si nu a fost lasat sa ramana nici in tribuna, in urma unor comentarii la adresa unui arbitru, informeaza.

Haos la Fed Cup. Ilie Nastase expulzat din arena dupa ce ar fi injurat-o pe Konta

Tensiune maxima neasteptata la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, unde meciul doi dintre Sorana Cirstea si Johanna Konta a fost suspendat dupa ce britanica a parasit terenul in lacrimi.

Prima reactie a Federatiei Britanice de Tenis, dupa scandalul in care a fost implicat Ilie Nastase la Fed Cup: Suntem profund socati de comportamentul capitanului Romaniei. Vom face o plangere oficiala catre ITF

Federatia Britanica de Tenis, prin vocea presedintelui Michael Downey, condamna comportamentul pe care l-a avut Ilie Nastase sambata, in timpul meciului din Fed Cup, dintre Sorana Cirstea si.

FOTO+VIDEO. Scandal in lumea tenisului. Ilie Nastase a ramas fara acreditare la Fed Cup, dupa ce ar fi facut-o sa planga pe britanica Johanna Konta, pe care a insultat-o. Anterior, fostul tenismen a facut o remarca rasista la adresa copilului Serenei Will

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, este anchetat de Federatia Internationala de Tenis ITF) si i s-a retras acreditarea la eveniment, dupa ce a facut o serie de afirmatii la adresa copilului nenascut al jucatoarei americane Serena Williams, care a anuntat la inceputul saptamanii ca va deveni mama. Totodata, sambata, el a adresat cuvinte jignitoare jucatoarei Johanna Konta, la Constanta.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )