Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ilie Stan a fost dat afara de la echipa din Irak

Antena3 Antena3,
Ilie Stan a fost dat afara de la echipa din Irak

Ilie Stan 48 de ani), antrenorul echipei de fotbal Steaua in sezonul 2011-2012, a fost luat la fuga din Irak, dupa un scandal de proportii avut cu conducerea formatiei FC Zakho, locul 5 in campionat, scrie. continuă pe Antena3

A fost dat afara de la echipa la cateva ore de la semnarea contractului

Fotbalistul Sergi Guardiola a fost dat afara de la echipa a doua a clubului FC Barcelona la cateva ore dupa ce fusese achizitionat de la formatia Alcorcon, a anuntat, luni seara, LEquipe. Sergi Guardiola, in.

Decizie surpriza: a fost dat afara la doar sase zile de la numire

Bogdan Stancu si Iasmin Latovlevici au ramas pentru a cincea oara in acest sezon fara antrenor, Yilmaz Vural fiind demis de pe banca lui Genclerbirligi dupa doar sase zile de cand fusese instalat. Un fost.

FC Barcelona a transferat un jucator, iar la doar cateva ore l-a dat afara

FC Barcelona a transferat, luni, un fotbalist pret de doar cateva ore. Sergi Guardiola in varsta de 24 de ani) a fost adus, dimineata, de la Alcorcon la Barcelona B a doua echipa a catalanilor), iar dupa amiaza a fost data afara. Motivul: oficialii Barcelonei au descoperit ca jucatorul postase pe Twitter mesaje anti-Catalunia, dar si mesaje in care isi exprima simpatia pentru Real Madrid.

Barcelona a dat afara un jucator dupa cateva ore de la semnarea contractului

Situatie rarisima in fotbalul european mai ales la un club de talia celor de la FC Barcelona. Un jucator a fost pus pe liber la doar cateva ore dupa ce semnase contractul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )