Libnet.ro
UNICEF

12:45

Imagini in exclusivitate din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta in Turcia

Antena3 Antena3,
Imagini in exclusivitate din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta in Turcia

Mihai Gadea a prezentat, in exclusivitate la Sinteza Zilei, imagini din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta la o clinica din Turcia. Iata. continuă pe Antena3

De ce tragea Vlad Tepes in teapa - legatura cu violurile si abuzurile sexuale la care a fost supus de sultan, in timpul copilariei petrecute la turci

Trasul in teapa, pedeapsa preferata, aplicata in special turcilor, a voievodului roman Vlad al III lea Draculea, poreclit din aceasta cauza si Tepes, are cauze psihologice, spun o serie de specialisti.

Un spargator de banci, care a fost prins de politie in timp ce manca biscuiti dupa jaful din 14 ianuarie, a fost condamnat la inchisoare

Share Lindsey, in varsta de 32 de ani, din Greensburg SUA, a fost condamnat la inchisoare, cu o sentinta ce se incadreaza intre 2 si 4 ani, in urma jafului comis la Citizens Bank din Pennsylvania, informeaza yakimaherald. com. Arestul s-a petrecut in data de 14 ianuarie, la 20 minute dupa comiterea jafului, cand vinovatul s-a oprit sa manance biscuiti la un local din apropierea bancii.

QA. Noi detalii in exclusivitate din dosarul eratei CCR

Pensionarul care a obtinut anchetarea penala a judecatorilor Curtii Constitutionale pentru invalidarea Referendumului din 2012 a fost invitatul Alessandrei Stoicescu in emisiunea QA, de la Antena 3.

Al doilea atacator din Centrul Vechi a fost prins

Al doilea atacator din incidentul din Centrul Vechi a fost prins pe aeroportul din Madrid, conform Politiei Romane. Barbatul a fost prins cand incerca sa plece intr-o cursa de pe Aeroportul International.

SCANDAL intre vanzatori si politisti, intr-o piata din Bacau. Cum a fost aplanat conflictul

Zece comercianti din municipiul Bacau au fost amendati in urma unei altercatii intre mai multi vanzatori si politisti locali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )