Libnet.ro
UNICEF

16:15

QA. Noi detalii in exclusivitate din dosarul eratei CCR

Antena3 Antena3,
QA. Noi detalii in exclusivitate din dosarul eratei CCR

Pensionarul care a obtinut anchetarea penala a judecatorilor Curtii Constitutionale pentru invalidarea Referendumului din 2012 a fost invitatul Alessandrei Stoicescu in emisiunea QA, de la Antena 3. continuă pe Antena3

100 de minute. Parchetul General, primele informatii din dosarul eratei CCR

Cel de-al treilea judecator CCR care nu a fost de acord cu invalidarea referendumului din 2012, Ion Predescu, a fost audiat, astazi, la Parchetul General in dosarul eratei. La fel ca ceilalti, Predescu a spus ca.

Seful CCR, AUDIAT la Parchetul General in dosarul Eratei. Augustin Zegrean: Am fost chemat ca martor

30- Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, la iesirea de la Parchet, ca a fost citat in dosarul Eratei de la referendum ca martor si a raspuns procurorilor la toate intrebarile pe care i.

Stenograme din dosarul Chiliman. Discutie intre Vlad Moisescu si Sebastian Ghita, despre prima dezbatere Ponta-Iohannis. Ghita: Hai, ma, ia-ti prostu' si da-l in p---a mea / Ghita, in timpul campaniei electorale: Ai vazut ca mi-am bagat nitel coada in se

Sebastian Ghita, un apropiat al premierului Victor Ponta, si liberalul Vlad Moisescu, urmarit penal in dosarul primarului sectorului 1 Andrei Chiliman, au criticat, intr-o discutie avuta in seara primei dezbateri electorale intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, dupa eveniment, prestatia actualului sef de stat, Ghita afirmand la un moment dat Hai, ma, ia-ti prostu' si da-l in p---a mea, potrivit stenogramelor atasate de procurori referatului cu propunerea de arestare preventiva a lui Andrei Chiliman si a celorlalte 3 persoane implicate in dosar, inclusiv Moisescu. La remarca partenerului sau de dialog ca Iohannis a venit nepregatit, Ghita l-a asigurat ca s-a pregatit timp de 4 ore, afirmand: Am mers la el acasa, am stat, suntem prieteni toti. Pai, daca au facut aia misto - tineret, mandria tarii - au facut misto de voi cu gainile si l-ati trimis pe asta la emisiune! a afirmat Ghita razand. la care Moisescu i-a raspun Da, pe bune, nene! Sinistru!. Intr-o alta discutie, de asemenea din campania pentru prezidentiale, Ghita ii cere scuze lui Moisescu ca si-a bagat coada nitel si in sectorul 1 . ) Un pic, asa, cu campania! Si eu, acolo, un om-doi, o de-aia, o convingere, o door-to-door, o.

100 de minute: Dezvaluire bomba din dosarul lui Andrei Chiliman

Un martor cu identitate protejata spune in cazul primarului Chiliman: Stiu faptul ca activitatea lui Vlad Moisescu nu s-a limitat la primaria Sectorului 1 din Bucuresti ci s-a extins si la nivelul.

INTERCEPTARI din dosarul vicelui CJ Bihor. Ce indicatii ii dadea Laszlo BORBELY Rozaliei Biro in afacerea gropii de gunoi eco din Oradea

Deputatul UDMR Laszlo Borbely si senatoarea UDMR Rozalia Biro apar in dosarul vicepresedintelui CJ Bihor, Alexandru Kiss, trimis in judecata sub control judiciar pentru spalare de bani si abuz in serviciu.

Traseul MITEI din dosarul primarului Chiliman. Legaturile edilului cu denuntatorul Boeru, sustinut de Tariceanu, si cu fratii Horpos

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, va afla vineri daca va fi arestat preventiv, in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. Alaturi de el, vor fi prezentati instantei supreme prietenul sau, Vlad Moisescu, consiliera sa personala, Ioana Costescu, si consilierul local Ion Brad.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )