Libnet.ro
UNICEF

15:30

Imagini halucinante in mai multe orase din Romania. S-a intamplat in cateva minute

Antena3 Antena3,
Imagini halucinante in mai multe orase din Romania. S-a intamplat in cateva minute

Un fenomen meteorologic rar a speriat astazi locuitorii din Prahova. in numai cateva minute, strazile s-au albit din cauza grindinei de mari dimensiuni care a cazut in judet, inclusiv in. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Imagini cu cel mai mare cheltuitor din Romania. Comanda sampanie exclusivista cu roaba!

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, imagini cu baiatul care cheltuie pana la 100 de mii de euro pe noapte in cluburile din Romania. Este vorba de Davide Salerno, un.

Povestea femeii de la conducerea celei mai mari banci din Romania: M-am nascut sa fac banking!

A lucrat timp de 20 de ani in primele doua banci din Romania si spune ca s-a nascut pentru a face banking. Dana Demetrian, vicepresedintele celei mai mari banci din Romania, BCR, povesteste despre inceputurile carierei sale si ale sistemului bancar.

Capitala si mai multe judete din tara, sub Cod galben de furtuni

Mai multe judete din tara se afla joi sub atentionate de tip nowcasting de Cod galben de furtuni. O astfel de atentionare a fost emisa si pentru Bucuresti.

Care este cea mai saraca localitate din Romania si care este cea mai bogata. Vei fi surprins!

Bugetul administratiilor locale e format din veniturile proprii, sumele din TVA defalcate de la bugetul de stat, subventiile de la bugetul de stat, sumele atrase de la UE si alte venituri. Din cele 18,05 miliarde de.

Locul in care se produc cele mai multe fulgere de pe Pamant: Au loc mii pe ora (VIDEO)

Lacul Maracaibo din Venezuela este locul unde se petrec cele mai multe trasnete din intreaga lume. Potrivit oamenilor de stiinta, laguna este unica in lume din punct de vedere geografic si.

Curtea de Conturi, radiografie a performantei invatamantului superior din Romania: Avem multe universitati, insa calitatea educatiei lasa de dorit. Evolutia invatamantului superior, necorelata cu cea a economiei. Este necesara restructurarea sistemului d

Curtea de Conturi a analizat evolutia si situatia invatamantului superior din Romania, in perioada 2011-2015, constatand o scadere dramatica a numarului de studenti, ca urmare a scaderii natalitatii, o slaba pregatire a elevilor in sistemul preuniversitar ceea ce se resimte in universitati, mai ales dupa scoaterea examenelor de admitere, si un invatamant superior neadecvat pietii muncii si nevoilor economiei actuale. Mai mult decat atat, raportul evidentiaza ca s-a inregistrat o crestere majora a numarului de universitati, facultati si programe de studii, insa calitatea educatiei oferite de acestea este indoielnica. Statul, restant si el; nu a urmarit crearea unei piete competitive a serviciilor educationale. Este necesara restructurarea sistemului de finantare al invatamantului superior.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe ne.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Doi cetateni romani au fost arestati in Italia dupa ce au clonat mai multe carduri

Doi romani au fost arestati in Italia, dupa ce au clonat mai multe carduri, iar alti trei romani care s-au stabilit in Columbia au fost saltati pentru aceeasi infractiuni. Acestia au fost.

Un TIR a semanat teroare pe DN 2. Un magazin, doua masini si mai multe anexe distruse - VIDEO

Ca dupa dezastru. Asa arata gospodariile mai multor localnici din Spataru, care au trait azi-noapte o spaima cumplita, dupa ce un TIR care a iesit de pe sosea le-a distrus gardurile, doua masini si mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )