Libnet.ro
UNICEF

13:30

Imagini incredibile din 2012 cu politistul pedofil. Ce s-a intamplat atunci

Antena3 Antena3,
Imagini incredibile din 2012 cu politistul pedofil. Ce s-a intamplat atunci

Noi detalii ies la iveala in cazul politistului pedofil. Barbatul nu este la primul incident de asemenea natura. in 2012, acesta a fost . continuă pe Antena3

Ce pedeapsa risca politistul pedofil dupa ce a agresat doi copii in lift

Politistul pedofil a ingrozit o tara intreaga cu fapta sa. Acesta a fost arestat prevenitiv si risca ani grei de inchisoare dupa ce a abuzat de doi copii minori in.

Politistul pedofil nu si-a dat inca demisia. Emil Stan a scapat de o alta ancheta, dupa ce plangerea penala depusa impotriva lui a fost retrasa

Politistul pedofil nu si-a dat inca demisia, desi este acuzat de agresiune sexuala in doua cazuri, el fiind retinut cu propunere de arestare pentru 30 de zile, a declarat, luni, Georgian Dragan,.

Ultimele detalii despre politistul pedofil. Ce va fi nevoit sa faca dupa ce, luni seara, anchetatorii i-au perchezitionat locuinta

Barbatul acuzat de pedofilie a fost retinut, fiind acuzat de doua infractiuni de agresiune sexuala. Citeste si: Primele imagini cu politistul acuzat de pedofilie retinut de colegii sai Acesta a.

Politistul-PEDOFIL a fost RETINUT! El ar fi VIOLAT o minora in 2012 si ar fi agresat o alta in 2009 (VIDEO, FOTO)

Barbatul care ar fi agresat vineri doi copii in liftul unui bloc din Capitala a fost retinut pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri. Agresorul este politist in cadrul Brigazii Rutiere a.

Ultimele informatii despre cazul politistului pedofil. Barbatul ar putea fi pus sub acuzare pentru o fapta din 2012

Politistul pedofil poate fi pus, luni seara, sub acuzare, pentru o fapta de pedofilie din 2012. Barbatul va fi scos din arest si va fi dus la politie pentru a fi pus sub acuzare pentru aceasta noua.

Perchezitii acasa la politistul pedofil. Ce cauta anchetatorii

Politistii fac perchezitii luni dupa-amiaza la locuinta barbatului acuzat ca a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Bucuresti. Actiunea are loc dupa ce barbatul a fost retinut pentru 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )