Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini LIVE de pe partiile din Romania. Craciun cu ZAPADA pentru cei care isi petrec sarbatorile la munte

Antena3 Antena3,
Imagini LIVE de pe partiile din Romania. Craciun cu ZAPADA pentru cei care isi petrec sarbatorile la munte

Chiar daca nu peste tot in tara este zapada, cei care au optat sa isi petreaca sarbatorile de iarna la munte se pot bucura de partiile pe care se poate schia. VEZIIMAGINILIVE de pe partiile din. continuă pe Antena3

O vedeta de televiziune din Romania, atacata de hackeri chiar de Craciun. Ce a patit Simona Gherghe

O vedeta de televiziune din Romania a fost atacata de hackeri, chiar de Craciun. Colega noastra de la Antena1, Simona Gherghe, a cazut victima unor infractori care i-au clonat cartela telefonica. Mai multi.

Presa internationala: Grupul ProSiebenSat.1 vinde Prima TV si celelalte posturi din Romania, precum si statiile din Ungaria, pentru a se concentra pe operatiunile din Germania

Grupul media german ProSiebenSat. 1 Media AG a anuntat, luni, ca a vandut statiile pe care le detine in Romania si Ungaria, urmand sa se concentreze pe dezvoltarea operatiunilor sale din Germania, unde considera ca exista mai multe oportunitati de crestere, anunta Wall Street Journal si BroadbandTVNews. com. Primele informatii despre incheierea negocierilor pentru vanzarea Prima TV si a celorlalte posturi din Romania au aparut, pe plan local, in cursul zilei de vineri.

Top cei mai puternici retaileri din Romania.

In prima jumatate a anului 2013, Kaufland, Carrefour si Lidl au fost cele mai puternice retele de retail din Romania, arata un studiu al Gfk Romania. Pana in septembrie 2014, ne asteptam la o schimbare a topului ca urmare a preluarii magazinelor Real de catre Grupul Metro si remodelarea acestora sub marca Auchan. Estimam ca la finalizarea acestui proces Auchan va fi al doilea cel mai important lant de hypermarketuri din Romania, spune Raluca Raschip, Consumer Goods Retail Director .

Mugur Ciuvica: Basescu este cel mai smecher din Romania

Presedintele Grupului de Investigatii Politice GIP), Mugur Ciuvica, a apreciat, luni, ca presedintele Traian Basescu, desi este penibil politic, este cel mai smecher din Romania. E atat de penibil.

Care au fost principalii actori ai Revolutiei din Romania

Principalii actori ai Revolutiei din Romania, cel putin cei oficiali, au iesit din viata publica dupa 24 de ani. Ion Iliescu, primul presedinte al Romaniei libere, s-a retras din politica si s-a transformat.

[P] VIDEO Mos Craciun, taximetrist pentru o zi in Bucuresti

Cu 5 zile inainte de Craciun, Mosul s-a alaturat Star Taxi pentru a le face o surpriza clientilor care folosesc aplicatia de smartphone dedicata. In locul unui taxi obisnuit, clientii au fost dusi la destinatie cu o limuzina. Singurul ren ramas in echipa lui Mos Craciun, Rudolf, s-a asigurat ca pasagerii ajung la timp la destinatie prin traficul aglomerat al Capitalei. Intra in articol pentru a vedea aventurile lui Mos Craciun in limuzina Star Taxi.

Spitalul Coltea din Capitala a devenit a patra unitate din Romania pentru transplant medular.

Spitalul bucurestean Coltea a devenit, in decembrie, a patra unitate sanitara din Romania in care se face transplant medular, informeaza Mediafax. Medicii de la Spitalul Clinic Coltea au realizat, in prima decada a lunii decembrie, primul autotransplant de celule stem hematopoietice, unui pacient in varsta de 56 ani care avea mielom multiplu, boala pentru care acest tip de terapie reprezinta o modalitate de tratament standard de obtinere a remisiunii, a explicat managerul unitatii sanitare, .

Organizarea Turneului WTA in Romania - foarte importanta pentru promovarea tarii

Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca turneul de tenis WTA, care va fi organizat incepand cu 2014 in Romania, va fi foarte important pentru promovarea tarii noastre avand in vedere valoarea lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )