Libnet.ro
UNICEF

20:00

A murit un important proprietar de hoteluri si malluri din Romania

Antena3 Antena3,
A murit un important proprietar de hoteluri si malluri din Romania

Magnatul israelian Mordechai Moti) Zisser, cel care a construit unul dintre cele mai mari imperii in imobiliarele din Israel, a murit rapus de cancer, la varsta de 60 de ani. Acestaa murit pe 23. continuă pe Antena3

Cele mai frumoase masini din Romania, pe podium la Concursul de Eleganta Sinaia

Treizeci de automobile vor fi expuse sambata la Domeniul Regal Peles, vehicule istorice detinute de colectionari din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova.

Selfie mortal pentru mai multi tineri: Au murit inecati intr-un fluviu din India

Sapte tineri s-au inecat intr-un fluviu din India dupa ce unul dintre acestia a fost luat de un curent puternic de apa, cand incerca sa faca un selfie, iar ceilalti sase au murit.

Managerul Spitalului C.C.Iliescu, Serban Bubenek: In spitalele din Romania nu exista in momentul de fata dezinfectanti pe baza de chlorhexidina

Unul dintre cei mai puternici dezinfectanti de piele, chlorhexidina, recomandat de ghidurile americane si europene, lipseste momentan din spitalele romanesti, ceea ce ne plaseaza teoretic intr-o situatie de malpraxis, atrage atentia managerul Spitalului C. Iliescu, Prof. Dr. Serban Bubenek, potrivit Mediafax.

Cea mai mare pensie din Romania: 29.000 lei

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28. 825 de lei si este achitat unei persoane din Bucuresti, conform datelor furnizate de Casa Nationala de Pensii Publice, informeaza.

O mare jurnalista din Romania are cancer. Si are nevoie de ajutor

Simona Catrina este una dintre cele mai iubite jurnaliste din tara noastra, iar textele ei pline de umor si dulce otrava ne-au facut, de mii de ori in ultimii ani, sa zambim sau chiar sa hohotim de ras ca nebunii, sa.

Alerta alimentara: Pepeni injectati pe tarabele pietelor din Romania

Cu toate ca par destul de apetisanti, multi dintre pepenii din pietele romanesti pot fi injectati cu substante careaccelereaza cresterea si coacerea. Amanuntul carearata deosebirea.

Actorul Channing Tatum va produce un serial politist inspirat din Romania comunista a anilor 80

Actorul Channing Tatum va produce intr-un serial politist de comedie, a carui actiune se petrece in Romania comunista a anilor 1980. Povestea este centrata pe doi politisti care urmaresc sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )