Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

O mare jurnalista din Romania are cancer. Si are nevoie de ajutor

Antena3 Antena3,
O mare jurnalista din Romania are cancer. Si are nevoie de ajutor

Simona Catrina este una dintre cele mai iubite jurnaliste din tara noastra, iar textele ei pline de umor si dulce otrava ne-au facut, de mii de ori in ultimii ani, sa zambim sau chiar sa hohotim de ras ca nebunii, sa. continuă pe Antena3

Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru Brexit

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, potrivit News. ro.

Cele mai frumoase masini din Romania, pe podium la Concursul de Eleganta Sinaia

Treizeci de automobile vor fi expuse sambata la Domeniul Regal Peles, vehicule istorice detinute de colectionari din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova.

Mii de medicamente vor fi retrase din Romania, sute de mii de cutii si flacoane iau calea exportului

Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania COPAC) atrage atentia asupra situatiei grave generate de lipsa medicamentelor, precizand ca autoritatile nu iau nicio masura si nu comunica public datele.

Microsoft Romania are un nou director general. Gabriela Matei il inlocuieste pe Kostas Loukas

Microsoft Romania anunta numirea Gabrielei Matei in functia de General Manager incepand cu 1 iulie 2016. Ea il va inlocui pe Kostas Loukas, care preia un nou rol in cadrul organizatiei Microsoft din Europa Centrala si de Est CEE). Gabriela Matei a lucrat 15 ani la Vodafone.

Faze tari: Gradina zoologica unde oamenii sunt tinuti in cusca! Nicaieri in lume nu se mai petrece asta; Asa arata cel mai mare fund din lume! Nimeni nu a crezut ca este real; Explicatia RATB pentru faptul ca pasagerii se coc la peste 40 de grade Celsius

Daca vezi cum mananca bruneta asta o shaorma, ti se face pofta instant. O shaorma cu de toate este o bomba. Muscat de penis in timp ce livra colete. Ghinionul unui britanic, dupa ce s-a intalnit cu un caine extrem de periculos. Un barbat din Marea Britanie, in varsta de 40 de ani a dat peste.

Alerta alimentara: Pepeni injectati pe tarabele pietelor din Romania

Cu toate ca par destul de apetisanti, multi dintre pepenii din pietele romanesti pot fi injectati cu substante careaccelereaza cresterea si coacerea. Amanuntul carearata deosebirea.

Actorul Channing Tatum va produce un serial politist inspirat din Romania comunista a anilor 80

Actorul Channing Tatum va produce intr-un serial politist de comedie, a carui actiune se petrece in Romania comunista a anilor 1980. Povestea este centrata pe doi politisti care urmaresc sa.

Situatie alarmanta in sistemul medical: 82,3% din tinerii medici vor sa plece din Romania (VIDEO)

Peste 80 la suta din tinerii medici din Romania ar putea sa plece din tara. Acestia sunt nemultumiti de nivelul de salarizare, conditiile din unitatile medicale si orele suplimentare de munca, arata un.

GSP: 30% din copiii institutionalizati in casele de copii din Romania primesc medicatie psihiatrica

Un procent de 30% din totalul copiilor care sunt institutionalizati in casele de copii din Romania primesc medicatie psihiatrica, conform GSP, care citeaza date furnizate de Autoritatea pentru Protectia Copilului si care prezinta situatia dintr-un.

Wienerberger a lansat un nou produs inovativ, unic pe piata din Romania, Porotherm 36,5 TermoPlus, pentru zidarie fara termoizolatie suplimentara

Wienerberger a lansat pe piata romaneasca Porotherm 36,5 TermoPlus. Acesta este un bloc ceramic slefuit cu insertii de vata minerala bazaltica destinat zidariilor cu rosturi subtiri, la executia peretilor nestructurali din zidarie. Zidaria realizata cu Porotherm 36,5 TermoPlus aduce un plus de confort in cladiri si locuinte avand cea mai buna performanta termica si prin mentinerea temperaturii optime in locuinta, indiferent de anotimp si in orice conditii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )