Libnet.ro
UNICEF

01:05

IMAGINI SENZATIONALE: Ilinca Vandici, CEA MAI FERICITA graviduta! (FOTO)

B1 B1,
IMAGINI SENZATIONALE: Ilinca Vandici, CEA MAI FERICITA graviduta! (FOTO)

Ilinca Vandici pare mai fericita ca oricand de cand este insarcinata, vedeta fiind mai peste tot pe unde apare mereu cu zambetul pe buze. Prezentatoarea pare sa aiba parte numai de. continuă pe B1

Bat clopote de nunta pentru Ilinca Vandici si iubitul ei. Dupa ce vor deveni parinti, se vor casatori (FOTO)

Ilinca Vandici si iubitul ei, Andrei Neacsu, sunt nerabdatori sa devina parinti. Pe langa acest eveniment mult asteptat, Ilinca s-a razgandit in privinta propriei nunti si chiar se.

Autoritatile din Sibiu au sistat plata indemnizatiei pentru cresterea copilului de 35.000 de euro lunar - cea mai mare din Romania

Cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, de 35. 000 de euro lunar, a fost sistata, dupa ce reprezentantii ANAF nu au regasit, la control, suma pe care beneficiarul din Sibiu a declarat-o si in baza careia s-a realizat decizia de impunere.

Vechi ca... istoria: afla de cand dateaza cea mai veche mentiune a cuvantului F**k!

Cea mai veche consemnare a cuvantului F**k dateaza de la 1310, ne lumineaza medievalists. net! Aceasta prima folosire in scris a controversatului cuvant din engleza este facuta intr-un.

Vechi ca... istoria: Afla de cand dateaza cea mai veche mentiune a cuvantului F**k!

Cea mai veche consemnare a cuvantului F**k dateaza de la 1310, ne lumineaza medievalists. net! Aceasta prima folosire in scris a controversatului cuvant din engleza este facuta intr-un.

ANM a emis o informare meteo de ger si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii, pana joi la pranz

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare meteo de ger si intensificari ale vantului, valabila pana joi la pranz in cea mai mare parte a tarii.

Opt indivizi mai bogati decat jumatatea cea mai saraca a omenirii. Populistii castiga teren infierand elita ce asigura cresterea economica

Diferenta dintre bogati si saraci, la nivel global, este de departe mult mai mare decat se temeau expertii financiari. Publicarea raportului Oxfam, care arata ca opt indivizi sunt mai bogati ca jumatatea cea mai saraca a omenirii, coincide cu intrunirea celor mai bogate tari la Davos.

Cea mai simpla crema de ciocolata pentru prajituri

O poti folosi pentru a unge feliile de tort sau orice alta prajitura doresti. Sa mai adaug ca ai nevoie doar de doua ingrediente pentru a prepara?.

Google Maps ar putea fi cea mai buna aplicatie pentru a-ti gasi loc de parcare

Inca din august 2016, au fost gasite fragmente de cod care indicau o functionalitate noua pentru Google Maps. Acum, exista mai multe informatii despre noutati.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )