Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia din Malaezia a anuntat ca Statul Islamic a efectuat primul sau atac in tara

B1 B1,
Politia din Malaezia a anuntat ca Statul Islamic a efectuat primul sau atac in tara

Politia din Malaezia a anuntat ca Statul Islamic a efectuat primul sau atac in tara. Inspectorul general al Politiei, Khalid Abu Bakar, a declarat pentru CNN ca un atac cu grenada a avut loc la 28. continuă pe B1

TERORISM. Monstruoasa concurenta intre Al-Qaeda si Statul Islamic

Al Qaeda si Statul Islamic isi disputa suprematia in miscarea jihadismului mondial si atentatele din Turcia si din Bangladesh ar putea face parte din tentativa celei de a doua grupari de a mentine viu visul califatului.

VIDEO Atentate sangeroase la Bagdad. Cel putin 82 de persoane au fost ucise in doua explozii revendicate de Statul Islamic

Cel putin 82 de persoane au fost ucise si aproximativ 200 ranite in cursul noptii de sambata spre duminica, la Bagdad, in urma a doua atentate comise in plin Ramadan si revendicate de gruparea jihadista sunnita Statul Islamic SI), relateaza Reuters online.

Cel mai sangeros atentat din Bagdad, in 2016: Statul Islamic a omorat 75 de persoane

Cel putin 75 de oameni au fost omorati, iar peste 130, raniti,intr-un atentat sinucigas, la Bagdad, revendicat de teroristii Statului Islamic, transmite agentia France Presse, citata de Agerpres. Atacul a avut loc la primele ore ale diminetii, pe o strada comerciala din cartierul Karrada, unde numerosi locuitori merg la cumparaturi inainte de sarbatoarea care marcheaza sfarsitul lunii sacre musulmane a Ramadanului.

Statul Islamic publica fotografii cu cinci dintre presupusii atacatori jihadisti din Bangladesh

Gruparea Statul Islamic a publicat sambata fotografii cu cinci barbati despre care afirma ca au comis atacul din Bangladesh, relateaza The Associated Press.

Cel putin 75 de morti intr-un atentat la Bagdad revendicat de Statul Islamic

Cel putin 75 de persoane au fost ucise si peste 130 ranite la primele ore ale diminetii de duminica intr-un atentat sinucigas la Bagdad revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI), potrivit unui nou bilant al autoritatilor, transmite AFP. Este cel mai sangeros atentat din capitala irakiana din acest an. Atacul a avut loc pe o strada comerciala din cartierul Karrada unde numerosi locuitori merg la cumparaturi inainte de sarbatoarea care marcheaza sfarsitul lunii sacre musulmane a Ramadanului.

Statul Islamic revendica atacul de la Dacca si afirma ca s-a soldat cu 20 de morti

Gruparea jihadista Statul Islamic a revendicat atacul armat si luarea de ostatici de vineri seara, intr-un restaurant din cartierul diplomatic de la Dacca, potrivit unui comunicat al agentiei Amaq, afiliata organizatiei ultradicale, relateaza Le Monde.

UPDATE. Cel mai sangeros atentat din Bagdad, in 2016: Statul Islamic a omorat 126 de persoane, intre care 25 de copii

Noul bilant indica 126 de morti si cel putin 147 de raniti. 25 de de copii au fost ucisi in atac, potrivit CNN.

UPDATE. Cel mai sangeros atentat din Bagdad, in 2016: Statul Islamic a omorat 82 de persoane

39: Bilantul atentatului de la Bagdad s-a modificat, 82 de persoane fiind omorate, iar alte 200, ranite in atacurile de sambata noaptea, potrivit unui nou bilant furnizat de politie si surse medicale.

Subiectele zilei:Marturii cutremuratoare din lagarele conduse de tortionarii Bostina si Petrescu: Inchisoarea era o biserica plina de rahat, cu sfinti cu ochii scosi;Statul Islamic declara razboi Ankarei

Roman alungat din Anglia de groaza vietii din Londra: Multi romani de aici traiesc traume, dar le e rusine sa spuna. Remus si Gabriela Lupu, o familie de romani din Timis stabilita la Londra, se intorc acasa dupa aproximativ. Unul dintre cei mai bogati oameni din lume compara Brexitul cu o 'evadare din inchisoare'. Magnatul media Rupert Murdoch, proprietarul companiilor News Corp si 21st Century Fox.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )