Libnet.ro
UNICEF

11:30

IMAGINI SPECTACULOASE |Emiratele Arabe Unite au trecut in NOUL AN! Vezi focurile de artificii din DUBAI (VIDEO)

B1 B1,
IMAGINI SPECTACULOASE |Emiratele Arabe Unite au trecut in NOUL AN! Vezi focurile de artificii din DUBAI (VIDEO)

Emiratele Arabe Unite au intrat in noul an la ora 22:00, ora Romaniei). Multi oameni din toate colturile lumii au petrecut Revelionul in aer liber, unde trecerea in noul an a fost sarbatorita prin. continuă pe B1

Expo 2020 Dubai contribuie la cresterea economiei Emiratelor Arabe Unite

Expozitia mondiala Expo 2020 Dubai va creste economia Emiratelor Arabe Unite cu aproximativ 2,2% in urmatorul an si potrivit Organismului de Contabilitate si Finante ICAEW), va contribui cu 1,5% la valoarea totala a Produsului Intern Brut, informeaza News. ro.

Dansul ursilor din Comanesti, un EVENIMENT UNIC in lume! IMAGINI SPECTACULOASE, din acest an, de la cel mai asteptat Festival de Datini si Obiceiuri Stramosesti (FOTO, VIDEO)

Festivalul de Datini si Obiceiuri Stramosesti de la Comanesti este unul dintre cele mai asteptate evenimente din Romania, care are loc, la fiecare sfasit de an. Atractia principala o reprezinta Dansul.

Noul an aduce o noua lupta in USR. Membrii filialei din Deva vor sa scape de actuala conducere si au convocat o sedinta decisiva in prag de Revelion

Mai multi membri USR Deva vor sa se asigure ca actuala conducere nu va prinde noul an la varful filialei, astfel ca au convocat Adunarea Generala in 31 decembrie, la ora 22:00. Daca totusi nu va fi suficient.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )