Libnet.ro
UNICEF

09:45

Imagini si sunete ciudate in subsolul unui spital din Romania: E desprins din filmele de groaza!

Antena3 Antena3,
Imagini si sunete ciudate in subsolul unui spital din Romania: E desprins din filmele de groaza!

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a dezvaluit pe pagina personala de Facebook un videoclip filmat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures. Potrivit politicianului, totul pare desprins dintr-un film de groaza. continuă pe Antena3

Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Inna, Andra si Adelina Pestritu sunt cele mai urmarite persoane din Social Media, din Romania, potrivit unui top realizat prin intermediul Social Media Stars Index.

EVALUAREA NATIONALA 2020. Topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Topul notelor la matematica si la romana.

Echipa Didactic. ro a analizat care au fost cele mai bune scoli din Romania in ceea ce priveste mediile obtinute la Evaluarea Nationala 2020. Descoperiti topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Acesta a fost realizat calculandu-se media aritmetica pentru mediile de la Evaluarea Nationala ale tuturor elevilor din scolile respective.

Creste cererea de bilete de avion, mai ales pentru zboruri de plecare din Romania

Cetatenii din Romania pot calatori din nou spre destinatii din Italia, Franta, Germania, Elvetia, Au.

Exclusiv. Lista secreta a celor mai bogati romi din Romania

Cei mai bogati romi din Romania. Ce palate au, cat de mult aur detin, cat de mult cantaresc salbele lor? Cei mai bogati romi traiesc in vestul tarii. Locul I e ocupat de Ionelas Carpaci. El si familia lui au construit un imperiu in vestul tarii. Asa ca se pot lauda cu masini ultimul model si gramezi de bani aruncati la nunti, momentele cele mai potrivite pentru a se duela in avutie.

Topul oraselor smart din Romania: Bucurestiul sta prost in comparatie cu Cluj-Napoca sau Alba-Iulia

Integratorul de solutii inteligente la cheie Vegacomp Consulting intra in cel de-al treilea an in care prezinta radiografia proiectelor Smart City din Romania, iar raportul lunii iunie 2020 aduce, pe lista, 594 de initiative aflate in stadiul de.

Pacienta la un spital din Brasov, declaratii halucinante: Ca sa ajungem la toaleta, trecem prin saloane cu infectati cu COVID-19

O pacienta diagnosticata cu coronavirus, care a fost internata la Spitalul TBC de la Stejaris, Brasov, critica conditiile din spital. Femeia spune ca pentru a ajunge la toaleta, pacientii trebuie sa treaca prin doua saloane pline cu pacienti infectati.

Avertismentul lansat de dr. Virgil Musta: Asistam deja la un val doi in anumite zone din Romania

Cresterea numarului de infectari cu noul coronavirus, din ultima saptamana il face pe renumitul medicul timisorean sa creada ca mult discutatul val doi a inceput sa loveasca in anumite parti din tara. Virgil Musta precizeaza ca exista si un risc insemnat de suprasaturare a sistemului medical.

Un nou judet din Romania va avea autostrada. Ministrul Transporturilor: Este un moment istoric

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, vineri, ca semnarea primului contract de proiectare si executie a primei sectiuni de autostrada din judetul Salaj este un moment istoric.

Cum este sarbatorita Ziua Drapelului National in marile orase din Romania

ZiuaDrapelului National este sarbatorita la data de 26 iunie, fiind proclamata Z prinLegea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, aceasta zi va fi marcata de catre autoritatile publice.

Pandemia din Romania, in cele mai importante statistici: cum intram in valul doi

Daca nu era evident din cifrele obtinute in ultimele saptamani, relaxarea masurilor de preventie a dus la o explozie a numarului de cazuri in Romania. Situatia de acum este similara cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )