Libnet.ro
UNICEF

09:30

Exclusiv. Lista secreta a celor mai bogati romi din Romania

Antena3 Antena3,
Exclusiv. Lista secreta a celor mai bogati romi din Romania

Cei mai bogati romi din Romania. Ce palate au, cat de mult aur detin, cat de mult cantaresc salbele lor? Cei mai bogati romi traiesc in vestul tarii. Locul I e ocupat de Ionelas Carpaci. El si familia lui au construit un imperiu in vestul tarii. Asa ca se pot lauda cu masini ultimul model si gramezi de bani aruncati la nunti, momentele cele mai potrivite pentru a se duela in avutie. continuă pe Antena3

VIDEO Singurul oras din Romania inclus in topul celor mai sigure destinatii de calatorie din Europa

Jurnalistii de la site-ul Europeanbestdestinations. com din Bruxelles, care colaboreaza de peste 11 ani cu toate birourile importante de turism din Europa, au intocmit in aceasta luna un top al celor mai sigure destinatii de calatorie din Europa. Un singur oras din Romania se afla in acest top.

Cutremurator! Ultimul mesaj transmis romanilor de cel mai varstnic barbat din lume. Dumitru Comanescu a murit la 111 ani

A murit Dumitru Comanescu, cel mai longeviv barbat in viata al planetei. Bucuresteanul avea 111 ani si 231 de zile. Fusese declarat cel mai varstnic barbat din lume pe 28 mai 2020, dupa moartea britanicului Robert Weighton.

Romanul care detinea titlul de cel mai batran barbat din lume a murit: La ce varsta s-a stins din viata bucuresteanul Dumitru Comanescu

Bucuresteanul considerat a fi cel mai batran barbat din lume a murit. Dumitru Comanescu a decedat la varsta de 111 ani si 231 de zile. Acesta primise, recent, distinctia de la Cartea Recordurilor, dupa decesul.

Operatiune dramatica de salvare la Mamaia. Doi copii n-au mai putut iesi din apa

Alerta in statiunea Mamaia. Este in curso operatiune dramatica de salvare! Doi copii nu au mai putut iesi din apa, din cauza valurilor.

Luna iunie va urca in top 5 cele mai ploioase luni din istoria masuratorilor meteorologice

Meteorologii au prelungit avertizarea de cod portocaliu pana maine dimineata. Ploile torentiale vor pune stapanire in continuare pe toata Romania. Acest lucru va creste pericolul de inundatii, mai ales in zonele unde s-au depasit deja 200 lmp. in acest context, specialistii ANM spun ca luna iunie va urca in top 5 cele mai ploioase luni din istoria masuratorilor meteorologice.

A murit Dumitru Comanescu. Devenise recent ce mai varstnic barbat din lume

A murit Dumitru Comanescu. Bucuresteanul, care a devenit luna trecuta cel mai longeviv barbat in viata al planetei, avea 111 ani si 231 de zile.

Costel Alexe: in Moldova, aprilie a fost cea mai secetoasa luna din istorie, iar iunie cea mai ploioasa din ultimii 60 de ani Despre SUMAL si impaduriri

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, pentru B1 TV, ca oamenii incep sa simta tot mai mult pe propria piele efectele schimbarilor climatice pe care chiar ei le-au provocat. Acesta a precizat ca persoanele.

Cea mai ciudata schimbare din iOS 14: nu-ti vei mai folosi la fel iPhone-ul

Odata cu lansarea versiunii beta de iOS 14, vor ajunge online mai multe detalii despre schimbarile introduse de Apple in noul sistem de operare. Unele dintre cele mai interesante fac deja valuri.

Cele mai mari amenzi din ultima perioada nu au legatura cu pandemia: service-urile auto din Romania, ingropate

Nu este foarte clar daca miscarea de trupe din ultimele saptamani are legatura cu nevoia disperata de bani la bugetul de stat, dar foarte multe service-uri auto din Romania au fost.

Cel mai toxic aliment din lume e foarte iubit de romani! Platim bani grei pentru el!

Un aliment toxic este considerat un produs de lux de romani. Si nu doar de ei. Este vorba despre somn, o specie de rapitor din Marea Nordului, despre care nutritionistii s-au pus de acord ca este bogat in proteine valoroase si acizi grasi Omega-3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )