Libnet.ro
UNICEF

06:30

Imaginile care au induiosat internetul. De mai bine de o saptamana, cainele isi asteapta loial stapanul in fata spitalului. Nu stie ca nu va mai iesi niciodata

Antena3 Antena3,
Imaginile care au induiosat internetul. De mai bine de o saptamana, cainele isi asteapta loial stapanul in fata spitalului. Nu stie ca nu va mai iesi niciodata

Imaginile cu un caine care isi asteapta stapanul au induiosat internetul. Animalul, un labrador, sta de mai bine de o saptamana in fata spitalului, fara sa stie ca acesta a murit. Toto, un. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete: Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce s-a aflat ca Alex Bodi a batut-o; Imaginile care au cucerit internetul! Momentul in care Jennifer Lopez a fost ceruta de sotie; Celine Dion nu se mai opreste din slabit! Este de nerecunoscut la 50

Motivul pentru care Meghan Markle sta departe de social media. Meghan Markle este tinta tabloidelor din intreaga lume de cand a devenit iubita Printului Harry si mai cu seama de cand cei doi. Rona Hartner a fost ceruta de sotie, in fata tuturor prietenilor. Herve i-a facut o surpriza de proportii. Rona Hartner este foarte fericita si se simte foarte bine dupa.

Drama pe care Sylvester Stallone o traieste de mai bine de 30 de ani. Actorul ascunde un munte de suferinta

Il stim pe Sylvester Stallone 72) drept legendarul actor din filme de actiune, precum Rocky si Rambo. Putini stiut, insa, ca omul Sylvester Stallone ascunde o drama tainuita de mai bine de 30 de.

Tariceanu: Cred ca in Romania exista sute de procurori mai bine pregatiti decat Kovesi

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri ca in Romania exista sute de procurori mai bine pregatiti decat Laura Codruta Kovesi si care au, spre deosebire de aceasta, probitate pr.

A intrat in scara blocului si a auzit un zgomot bizar. Cand s-a uitat mai bine pe jos, l-a vazut gangurind. Doamne, cine sa fi facut asa ceva?

Un barbat care locuieste in zona Garii, in municipiul Adjud, judetul Vrancea, a gasit miercuri seara, in scara blocului sau, pe jos, un copil in varsta de an si jumatate, baietel, abandonat de mama lui.

Mirodeniile care previn imbolnavirile. Care sunt cele mai sanatoase condimente

Turmericul este un condiment folosit din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala chineza si indiana, iar in prezent proprietatile sale vindecatoare sunt studiate de specialistii din intreaga lume. Est.

HOROSCOP. Zodiile care insala cel mai mult. E greu sa le tii in frau!

Fidelitatea si spiritul aventurier sunt doua aspecte care uneori se bat cap in cap intr-o relatie. Relatia perfecta ar trebui sa le aiba pe amandoua, iar aventura sa fie cu aceeasi persoana careia ii esti fidela.

Care sunt cele mai ciudate tulburari de somn semnalate de catre specialisti

Stim cu totii ca somnul este elementul esential pentru un corp si o minte sanatoasa. Fara el, capacitatiile cognitive si fizice ale fiintei umane ar fi limitative. Iata insa si cele mai ciudate.

Horoscop 14 martie 2019. Zodia care ofera cele mai inteligente solutii chiar si la cele mai complicate probleme

Horoscop Berbec. Cuvantul care iti vine in minte azi este abundenta, pentru ca apar o multime de lucruri utile in calea ta si numai de tine depinde cum le valorifici. intalnesti multi oameni care.

Care sunt cele mai cautate locuri de munca de catre romani

Locurile de munca in vanzari, logistica si contabilitate au fost cele mai cautate de catre romani, in 2018, dar nu a facut exceptie nici intentia de a lucra in publicitate, administrativ sau resurse umane,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )