Libnet.ro
UNICEF

06:00

HOROSCOP. Zodiile care insala cel mai mult. E greu sa le tii in frau!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care insala cel mai mult. E greu sa le tii in frau!

Fidelitatea si spiritul aventurier sunt doua aspecte care uneori se bat cap in cap intr-o relatie. Relatia perfecta ar trebui sa le aiba pe amandoua, iar aventura sa fie cu aceeasi persoana careia ii esti fidela. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. isi indeplinesc toate dorintele

Saptamana care tocmai incepe aduce numai bucurie pentru aceste trei zodii. Totul le merge perfect. HOROSCOP RAC- Esti pregatita sa-ti intinzi aripile si sa zbori. Esti gata de noi aventuri. Vrei sa.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai bun sezon al Berbecului. Stralucesc de fericire

Pe 20 martie, soarele intra in zodia Berbecului. Aceste trei zodii vor incepe o perioada benefica. HOROSCOP BERBEC- Este luna ta, deci stralucesti si primesti doar lucruri bune. Ai incredere in tine.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai prost sezon al Berbecului. Nimic nu le merge bine

Pe 20 martie, soarele intra in zodia Berbecului. Aceste trei zodii vor fi afectate grav. HOROSCOP TAUR - Tot ce iti doresti este sa fii singura si lasata in pace. Nu reusesti sa te concentrezi si nu vrei sa.

Inflatia creste din nou accelerat si se apropie de 4%. Cartofii s-au scumpit cel mai mult in primele doua luni ale anului

Inflatia anuala accelereaza din nou, dupa o usoara temperare in ultimele luni. In februarie, preturile de consum au crescut cu 3,83% fata de acceasi luna a anului trecut, dupa ce in decembrie 2018 si ianuarie 2019 au stagnat la 3,3%. In a doua luna a.

Cresterea salariilor se vede in preturi: inflatia a fost de 3,8% in februarie; alimentele s-au scumpit cel mai mult

Cresterea salariilor de la 1 ianuarie, a caror plata efectiva s-a facut in luna februarie, a dus la scumpirea produselor, cele mai mari cresteri fiind inregistrate la alimente.

Locul in care se afla cel mai vechi arbore din Romania! Cum a fost descoperit si la ce varsta a ajuns

Cel mai batran arbore din localitatea brasoveana Mercheasa a ajuns la o varsta impresionanta: 900 de ani. Putini stiu ca secularul stejar a fost indentificat in urma unui concurs initiat de Printul Charles si.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu sunt deloc geloase in relatii

Acestea sunt zodiile care nu sunt deloc geloase in relatii. HOROSCOPSagetator. Daca exista o caracteristica definitorie a Sagetatorului, atunci este intensitatea cu care pretuieste libertate.

Raiffeisen Bank Romania a obtinut cel mai mare profit din istorie in 2018

Raiffeisen Bank Romania a incheiat anul 2018 cu un profit de 881 milioane de lei, echivalentul a 189 milioane de euro, cu 79% mai mult decat in 2017, cand a inregistrat un profit net de 491 milioane de lei,.

Cel mai lung viaduct rutier din Romania are grave probleme de stabilitate si va fi expertizat. Nu este exclus sa fie inchis

Podul are o lungime de 1,3 kilometri si leaga orasul Galati de ArcelorMittal si de cel mai important drum judetean. Viaductul are o vechime de peste 50 de ani, iar cu trecerea timpului s-a subrezit tot mai mult pe fondul lipsei lucrarilor de intretinere.

STUDIU: Atentie! Medicamentele pot face mai mult RAU decat BINE. E-urile periculoase pe care le contin pot provoca reactii adverse foarte grave

Medicamentele au, de cele mai multe ori, efecte adverse de care trebuie sa tinem cont, pentru ca ne pot face mai mult rau decat bine. Potrivit unui studiu publicat in Science Translational Medicine, peste 90%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2021 seconds )