Libnet.ro
UNICEF

18:00

imbranceli si certuri intre credinciosi la moastele Sfintei Parascheva: A fost nevoie de interventia jandarmilor pentru ca spiritele sa se calmeze (VIDEO)

B1 B1,
imbranceli si certuri intre credinciosi la moastele Sfintei Parascheva: A fost nevoie de interventia jandarmilor pentru ca spiritele sa se calmeze (VIDEO)

Imbranceli si certuri intre credinciosi la moastele Sfintei Parascheva. Mai multi pelerini care au stat ore in sir la rand pentru a atinge moastele Sfintei, s-au revoltat dupa ce un. continuă pe B1

Evlaviosul sot al Gabrielei Firea trimite 6.000 de pelerini la moastele Sfintei Parascheva. PE BANI PUBLICI!

Credinta Gabrielei Firea s-a rasfrant si asupra sotului sau, primarul orasului Voluntari. Evlaviosul Florentin Pandele trimite 6. 000 de pelerini ilfoveni la moastele Sfintei Parascheva de la Iasi.

Scene socante la Iasi: O femeie posedata a inceput sa urle in fata raclei cu moastele Sf. Parascheva si a fost scoasa pe brate de jandarmi (VIDEO)

Mii de pelerini participa in aceasta saptamana la Iasi la hramul Sf. Parascheva, sarbatoare cu ocazie careia racla cu moastele sfintei sunt scoase din Catedrala Mitropolitana pentru a ca.

Premiera la pelerinajul Sfintei Parascheva de la Iasi. Anul acesta pelerinilor le este interzis cu desavarsire sa faca ASTA

Peste 10. 000 de pelerini s-au inchinat in doar sapte ore la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, care a fost depusa luni dimineata intr-un baldachin special amenajat in Curtea.

Autocar cu 51 de pelerini care mergeau la moastele Sfintei Paraschiva, implicat intr-un grav accident la Vaslui. Soferul s-a prabusit langa volan

Un autocar cu 51 de pasageri, adulti si copii, din judetul Ilfov, care se indrepta spre pelerinajul moastelor Sfintei Parascheva de la Iasi, a fost implicat intr-un grav accident rutier pe raza judetului Vaslui.

6.000 de credinciosi din Voluntari vor ajunge cu 200 de autocare pentru a se inchina la moastele Sf Parascheva. Primaria suporta integral transportul

Aproximativ 6. 000 de credinciosi din localitatea ilfoveana Voluntari vor ajunge, luni dimineata, la Iasi, cu peste 120 de autocare, pentru a se inchina la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, care vor fi depuse in curtea Catedralei Mitropolitane din oras.

Mii de credinciosi din Voluntari, in pelerinaj la Iasi, pe banii primariei. Edilul Pandele le-a pus la dispozitie 100 de autocare

Mii de credinciosi din toata tara au ajuns la Iasi, unde se afla moastele Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. in urmatoarele zile sunt asteptati cel putin 300. 000 de pelerini.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )