Libnet.ro
UNICEF

23:15

Imigrantii din UE ar putea fi obligati sa se inregistreze la politie dupa sosirea in Marea Britanie. Reactia MAE

Adevărul Adevărul,
Imigrantii din UE ar putea fi obligati sa se inregistreze la politie dupa sosirea in Marea Britanie. Reactia MAE

MAE precizeaza ca autoritatile romane au fost in prealabil informate asupra discursului premierului britanic pe tema controlului migratiei, in cadrul unei convorbiri David Lidington-George Ciamba, partea romana sustinand intangibilitatea principiului liberei circulatii a persoanelor. continuă pe Adevărul

MAREA BRITANIE: Muncitorii din UE ar putea fi obligati sa se inregistreze la politie imediat dupa sosirea in Regat

Un membru al Guvernului de la Londra a declarat ca imigrantii ar putea fi nevoiti sa se inregistreze la politie dupa sosirea in tara, pentru a permite autoritatilor sa verifice daca si-au gasit un loc de munca dupa sase luni.

MAREA BRITANIE: David Cameron anunta VINERI noi restrictii pentru imigrantii din Uniunea Europeana

David Cameron, aflat sub presiunea curentului eurofob din Marea Britanie, va anunta vineri noi masuri pentru a limita accesul la indemnizatii sociale al imigrantilor care provin din Uniunea Europeana si va pleda pentru un termen de patru ani inainte ca imigrantii sa poata obtine anumite avantaje, precum reducerea impozitelor sau locuinte sociale.

Premierul britanic va anunta noi restrictii pentru imigrantii din UE

Premierul britanic David Cameron, aflat sub presiunea curentului eurofob din Marea Britanie, urmeaza sa anunte noi masuri pentru a limita accesul la indemnizatii sociale al imigrantilor care provin din Uniunea Europeana, relateaza Mediafax , care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )