Libnet.ro
UNICEF

01:05

Impact violent intre doi bolizi Mercedes, patru persoane au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Impact violent intre doi bolizi Mercedes, patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns luni seara la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, dupa ce masinile in care se aflau s-au lovit violent la intersectia strazii Topolnita cu Bulevardul Tudor Vladimirescu. continuă pe Adevărul

Impact violent intre doi bolizi Mercedes, in urma caruia patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns luni seara la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, dupa ce masinile in care se aflau s-au lovit violent la intersectia strazii Topolnita cu Bulevardul Tudor Vladimirescu.

Prahova: Patru persoane incarcerate in urma unui accident pe DN 1; traficul este blocat total

Traficul rutier este blocat total, sambata seara, pe DN 1, intre Ploiesti si Brasov, din cauza unui accident rutier, patru persoane fiind incarcerate intre fiarele contorsionate ale unei masini, transmite Agerpres.

Damasc: Cel putin patru persoane au murit in urma unui atac cu obuze, in fata Moscheei Omeiazilor

Cel putin patru persoane au murit, iar alte 26 au fost ranite, vineri, dupa ce obuze de moertiera au cazut in fata Moscheeei Omeiazilor din centrul istoric al Damascului, relateaza AFP. Patru persoane ucise.

Accident in Bucuresti. Patru persoane, ranite.

Patru persoane au fost ranite, duminica noaptea, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp. Doua persoane au fost scoase din masina de echipajele de descarcerare, conform B1 TV. Ranitii au fost transportati la Spitalele Elias si Universitar pentru ingrijiri medicale. Din primele cercetari se pare ca conducatorul auto care circula pe Valea Cascadelor, dinspre Iuliu Maniu catre bulevardul Timisoara nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a lovit .

UPDATE. Cel putin patru persoane au murit in accidentul feroviar din Bronx, New York

UPDATE:Cel putin patru persoane au murit si alte cel putin 40 au fost ranite in urma deraierii unui tren de navetisti, duminica dimineata, in statia Spuyten Duyvil din cartierul Bronx, in New York, au.

Tren deraiat in New York: Cel putin patru persoane au murit

Cel putin patru persoane au murit si alte cel putin 40 au fost ranite in urma deraierii unui tren de navetisti, duminica dimineata, in statia Spuyten Duyvil din cartierul Bronx, in New York. Aproximativ 100.

Brasov: Patru persoane au fost ranite intr-un accident provocat de un sofer adormit la volan

Soferul unei autospeciale care transporta valori pe DN1, intre Predeal si Brasov, a adormit la volan, luni, intrand cu autoturismul pe contrasens si lovind doua autoturisme care circulau regulamentar. in urma.

Un avion S-A PRABUSIT in Alaska. Cel putin patru persoane AU MURIT

Cel putin patru oameni au murit, iar alti sase au fost grav raniti dupa prabusirea unui avion de dimensiuni medii in statul american Alaska, anunta autoritatile americane, citate de site-ul ziarului USA Toda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )