Libnet.ro
UNICEF

14:00

impreuna pentru un viitor mai bun. 10 agenti de securitate s-au implicat in ridicarea unei case pentru persoanele cu dizabilitati

Antena3 Antena3,
impreuna pentru un viitor mai bun. 10 agenti de securitate s-au implicat in ridicarea unei case pentru persoanele cu dizabilitati

Ziua la munca, in timpul liber - voluntar. Actiunile caritabile au devenit ceva obisnuit pentru agentii de securitate. De data aceasta si-au folosit forta nu impotriva celor certati cu legea, ci pentru a. continuă pe Antena3

Teodorescu: Zicala cel mai bun medic este trenul spre Bucuresti nu se va mai aplica pentru judetul Tulcea

Dupa ce lucrarile estimate la 15 milioane de lei majoritatea bani europeni) vor fi finalizate, adica in 12 luni, calitatea actului medical la Tulcea va creste, este de parere presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, cel care recunoaste ca tulcenii spun si cred ca cel mai bun medic din Tulcea este trenul spre Bucuresti.

GALERIE FOTOZburand cu cel mai bun prieten al omului

E o pasare? Eu un avion? Nu, e un caine care zboara cu deltaplanul. Un instructor de parapanta si deltaplan din Utah este mereu insotit de prietenul sau cel mai bun, cainele Shadow, potrivit Reuters.

FOTO VIDEO in aer cu cel mai bun prieten al omului: cainele care zboara cu deltaplanul, alaturi de stapanul sau

E o pasare? Eu un avion? Nu, e un caine care zboara cu deltaplanul. Un instructor de parapanta si deltaplan din Utah este mereu insotit de prietenul sau cel mai bun, cainele Shadow, relateaza Reuters.

La multi ani da gust mai bun tortului

Happy Birthday, Feliz cumpleanos, Joyeux anniversaire si Multi ani traiasca aduc, pe langa un zambet larg intiparit pe chipul sarbatoritului, si pofta de mancare. Un nou studiu arata ca urarile de la multi ani deschid, de fapt, apetitul pentru gustarile dulci.

Google Nexus 7 stabileste un record: are cel mai bun ecran pentru o tableta

Tableta Google Nexus 7 se va lansa in aceasta seara de la ora 19. 00 si vine cu niste caracteristici tehnice impresionante, care o pot transforma in cea mai buna tableta de 7 inci de pe piata si un adevarat succes pentru Asus.

Meme Stoica pune iar Steaua pe masa UEFA. Ce paragrafe din regulament a incalcat cel mai bun manager

Interzicand accesul presei la antrenament si bruscand reporterul PRO TV, managerul stelist a incalcat mai multe reguli disciplinare impuse de forul de la Nyon!.

invata sa prepari cel mai bun hamburger vegetarian!

Daca nu vrei sa mai mananci carne, incearca delicioasele chiftele din faina seitan pregatite la gratar. Merg de minune cu salata verde, rosii si verdeata.

Studiu: 78% dintre tineri vor sa plece in strainatate pentru un salariu mai mare

Un studiu recent realizat de SmartDreamers, pe un esantion de 1500 de tineri, releva faptul ca 78% dintre ei sunt determinati sa plece peste hotare in cautarea unui salariu mai bun, dar si in speranta ca astfel vor putea economisi suficient pentru a-si cumpara casa sau masina, ori pentru a porni o afacere. 22% dintre acestia pun pe primul plan aspectele extra financiare, cum ar fi dezvoltarea personala si educatia copilului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )