Libnet.ro
UNICEF

10:15

inca 586 de decese in Marea Britanie, totalul ajungand la 21.678

Adevărul Adevărul,
inca 586 de decese in Marea Britanie, totalul ajungand la 21.678

Regatul Unit a inregistrat, marti, 586 de decese din cauza noului coronavirus, marcand o crestere in raport cu ziua precedenta, bilantul total fiind de 21. 678 in spitalele britanice, scrie AFP. continuă pe Adevărul

Coronavirus Marea Britanie: 586 de noi decese in spitale; nu se intrevede o relaxare a restrictiilor

Inca 586 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit in ultimele 24 de ore in spitalele din Marea Britanie, a anuntat marti ministrul britanic al sanatatii Matt Hancock, bilantul oficial al deceselor provocate de Covid-19 in aceasta tara ajungand la 21. 678, in timp ce guvernul de la Londra anunta ca cel putin deocamdata nu are in vedere o relaxare a masurilor de izolare.

Coronavirus in Marea Britanie: 413 decese Cel mai redus bilant din martie

Marea Britanie a inregistrat duminica 413 de decese in spitalele cu pacienti invectati cu noul coronavirus, cifra care marcheaza o scadere clara si ridica bilantul total la 20. 732 de morti in aceasta tara, potrivit AFP.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: 4.463 de persoane testate pozitiv in ultimele 24 de ore

Un numar de 413 de persoane s-au stins din viata in ultimele 24 de ore, in Marea Britanie, numarul total al oamenilor care au murit, in spitale, din cauza noului coronavirus ajungand la 20. 732, a declarat.

CORONAVIRUS |Marea Britanie a inregistrat peste 20.000 de decese: 813 dintre ele au fost raportate in ultimele 24 de ore

Peste 20. 000 de oameni au murit acum in spitalele din Marea Britanie dupa ce au fost testate pozitiv pentru coronavirus, ceea ce a facut ca tara sa fie a cincea din lume care sa depaseasca prag, dupa ce.

Coronavirus in Romania: inca 11 decese, bilantul ajunge la 619

Inca 11 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate duminica seara. Bilantul ajunge astfel la 619. Este vorba despre pacienti cu varste intre 37 si 89 de ani, doi dintre ei murind la Spitalul Judetean Suceava.

CORONAVIRUS |inca 11 decese ale unor romani infectati cu COVID-19: Bilantul victimelor ajunge la 619

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 11 decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 37 si 89 de ani. Astfel bilantul victimelor, la.

Barurile din Marea Britanie s-ar putea redeschide sub o singura conditie: limitarea alcoolului

Barurile din Marea Britanie s-ar putea redeschide sub o singura conditie: limitarea alcoolului la maxim 2-3 pahare de bere pentru o persoana.

Brexit: Negocierile UE cu Marea Britanie pe tema unui acord comercial post-Brexit, in impas

Negocierile Uniunii Europene cu Marea Britanie pe tema unui eventual acord comercial post-Brexit sunt in impas din cauza disensiunilor si a crizei pandemiei, afirma diplomati europeni citati de agentia de presa Reuters.

CORONAVIRUS |Simptome similare cu COVID-19, descoperite la copiii din Marea Britanie. Alerta emisa de Serviciul National de Sanatate

Pediatric Intensive Care Society PICS) din Marea Britanie a declarat, prin intermediul unui comunicat, ca oficialii sanitari au depistat o crestere redusa in numarul de cazuri de copii bolnavi critic ce.

Alerta in Marea Britanie privind o complicatie grava in randul copiilor ce ar putea fi asociata cu coronavirusul

Medicii Sistemului National de Sanatate NHS) din Marea Britanie au fost avertizati sa fie atenti la o complicatie rara dar periculoasa in randul copiilor care poate avea legatura cu infectia cu noul coronavirus, relateaza BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )