Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca un ACCIDENT GRAV: Un TIR a intrat intr-un tren cu calatori, mai multe VICTIME, trafic feroviar BLOCAT (FOTO)

B1 B1,
inca un ACCIDENT GRAV: Un TIR a intrat intr-un tren cu calatori, mai multe VICTIME, trafic feroviar BLOCAT (FOTO)

Sase persoane au fost ranite usor miercuri seara, in localitatea valceana Caineni, dupa ce un autotren incarcat cu grau a intrat pe calea ferata si a fost lovit de un tren de. continuă pe B1

ACCIDENT GRAV in Bucuresti: Un tramvai e implicat, sunt DOUA VICTIME

Inca un accident grav in care e implicat un tramvai, in Bucuresti! Daca in dimineata zilei, un tramvai a luat foc, seara, a avut loc in accident rutier in care circulatia e.

Accident grav pe autostrada A1, dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit. Ambii soferi ai autovehiculelor au murit

Traficul rutier pe autostrada A1, pe sensul de mers Timisoara Arad, este blocat, dupa ce un accident grav rutier s-a produs. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, doua.

Microbuz cu romani, implicat intr-un accident grav in Belgia. in urma impactului, un barbat a murit, iar alti patru au fost raniti

Un accident grav a avut loc, luni, in Belgia. Un roman a murit si alti patru au fost raniti dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat in parapetele de pe marginea soselei. Potrivit.

Accident grav in judetul Ialomita: Trei persoane au murit (VIDEO)

Accident grav in judetul Ialomita. Trei oameni au murit dupa ce doua autoturisme si un autotren s-au izbit violent in localitatea Sinesti, informeaza B1 TV. Alti doi oameni sunt grav.

Accident grav in Capitala. O femeie a zuburat prin geam dintr-o masina

Accident grav pe Calea Rahovei din Capitala, dupa miezul noptii. Potrivit martorilor, un sofer a trecut pe culoarea rosie a semaforului, iar masina in care se afla s-a izbit de un alt autoturism si s-a.

Accident grav in statiunea Mamaia. Un pieton a fost accidentat mortal (FOTO)

Un accident grav a avut loc, duminica dimineata, in statiunea Mamaia, potrivit Constanta News. O persoana si-a pierdut viata si o alta a fost ranita si incarcerata. Echipajele SMURD au.

Valcea: Accident intre un tir si un tren de calatori; mai multi pasageri si soferul tirului, raniti usor

Sase persoane au fost ranite usor miercuri seara, in localitatea valceana Caineni, dupa ce un autotren incarcat cu grau a intrat pe calea ferata si a fost lovit de un tren de pasageri al carui vagon s-a rasturnat, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Valcea, Octavian Fulger.

Accident grav pe DN13, intre un TIR si trei autoturisme. Patru oameni au fost raniti

Traficul rutier este blocat miercuri pe DN13, la kilometrul 9, din cauza unui accident rutier produs pe sensul de mers Brasov - Targu Mures, in care au fost implicate un TIR si trei.

Accident grav in Brasov, intre un TIR si trei autoturisme. Patru oameni au fost raniti

Traficul rutier este blocat miercuri pe DN13, la kilometrul 9, din cauza unui accident rutier produs pe sensul de mers Brasov - Targu Mures, in care au fost implicate un TIR si trei.

Accident grav pe un drum comunal din judetul Buzau. A furat mireasa si a ajuns la morga

O tanara de 18 ani a murit, iar o alta in varsta de 19 ani a fost grav ranita, in urma unui grav accident rutier produs in noaptea de sambata spre duminica pe un drum comunal din judetul Buzau .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )