Libnet.ro
UNICEF

23:00

Valcea: Accident intre un tir si un tren de calatori; mai multi pasageri si soferul tirului, raniti usor

Hotnews Hotnews,
 Valcea: Accident intre un tir si un tren de calatori; mai multi pasageri si soferul tirului, raniti usor

Sase persoane au fost ranite usor miercuri seara, in localitatea valceana Caineni, dupa ce un autotren incarcat cu grau a intrat pe calea ferata si a fost lovit de un tren de pasageri al carui vagon s-a rasturnat, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Valcea, Octavian Fulger. continuă pe Hotnews

inca un ACCIDENT GRAV: Un TIR a intrat intr-un tren cu calatori, mai multe VICTIME, trafic feroviar BLOCAT (FOTO)

Sase persoane au fost ranite usor miercuri seara, in localitatea valceana Caineni, dupa ce un autotren incarcat cu grau a intrat pe calea ferata si a fost lovit de un tren de.

Amalia Enache, reactie uluitoare la legea potrivit careia mamele cu mai multi copii vor putea iesi mai repede la pensie

Amalia Enache a reactionat, pe Facebook, la anuntul ministrului Muncii privind modificarea legii pensiilor, in sensul ca femeile cu trei sau mai multi copii se vor putea pensiona cu sase ani mai.

Mai multi rechini au ajuns aproape de o plaja din SUA: Oamenii au iesit de urgenta din apa, dar au asistat la un moment sangeros(VIDEO)

Momente de panica pe plaja Cape Code din statul american Massachusetts. inotatorii au fost nevoiti sa iasa de urgenta din apa dupa ce mai multi rechini au aparut in apropierea coastei,.

UNICEF: Tot mai multi copii, folositi drept bombe umane de islamisti in Nigeria

UNICEF avertizeaza ca tot mai multi copii, in special fete, sunt folositi de gruparea islamista Boko Haram drept bombe umane in nord-estul Nigeriei. Conform unui comunicat emis la Geneva.

Grav accident intre Buzau si Mizil: Doi morti si trei raniti grav

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite grav, in urma unui accident rutier produs luni dimineata pe DN1B Buzau - Ploiesti si in care au fost implicate trei autoturisme. Circulatia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )